Αυτή ήταν η κίνηση του Ψινάκη προς την Λιόλιου που έκανε την Συνατσάκη να ξεσπάσει - Η ανάρτηση που είχε κάνει

Το σκηνικό που έφερε την χθεσινή 27/4 αποκάλυψη στο J2US

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο χθεσινό 27/4 live του J2us, ο Ηλίας Ψινάκης είπε στον Ίαν Στρατή πως δεν συμπαθεί την σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη εξαιτίας κάποιων σχολίων που είχε κάνει εναντίον του με αφορμή το Metoo την περίοδο περίπου που είχαν ξεκινήσει όλες οι καταγγελίες.

«Είστε καταπληκτικός και μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινα τη γυναίκα σας. Δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά για τα metoo κλπ, μου είχε κάνει κάτι», είπε και ξεκίνησε ζωντανά μια κόντρα με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Τι είχε συμβεί με την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ηλία Ψινάκη

Η αντιπάθεια ανάμεσα τους ξεκίνησε το 2022 όταν ο Ηλίας Ψινάκης ως guest βρέθηκε στο X-factor. Σε ένα από τα live λοιπόν, βρέθηκε στα backstage τα οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Λιόλιου. Θέλοντας λοιπόν να κάνει ένα "αστείο", μιλούσε με νόημα για το μπούστο της. Ενώ, κάποια στιγμή της γύρισε την πλάτη προς το φακό και έκανε πως την κατέβασε το φόρεμα.

Η κίνηση αυτή τότε του Ηλία Ψινάκη είχε σχολιαστεί έντονα τόσο από τα social media όσο και από τις εκπομπές, με την Μαίρη Συνατσάκη να παίρνει θέση. Πολλές φορές έχει τοποθετηθεί σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες.

«Τα "με αγάπη" σχόλια την Χριστίνα Μπόμπα για το τι επιτρέπεται να φοράει τώρα που είναι μάνα, καθώς και τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση είναι όψεις του ίδιου Πατριατρικού νομίσματος που κινεί την κοινωνιούλα μας. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια τα χέρια του χωρίς συναίνεση. Ευτυχώς δεν είναι πια 1992» ήταν η ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη και όπως φαίνεται ενόχλησε έντονα τον Ηλία Ψινάκη που περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να απαντήσει - δείτε την ανάρτηση εδώ.