J2us highlights 27/4: Η απουσία της Βανδή, η κόντρα Ψινάκη με Αναστασοπούλου για την Συνατσάκη & το ζευγάρι που αποχώρησε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό live

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2us highlights 27/4: Η απουσία της Βανδή, η κόντρα Ψινάκη με Αναστασοπούλου για την Συνατσάκη & το ζευγάρι που αποχώρησε

Πολλά ήταν τα συμβάντα στο χθεσινό 27/4 live του J2us. Όπως παρακολουθήσαμε, ξεκίνησε μια κόντρα ανάμεσα στην Αναστασοπούλου και τον Ψινάκη, ενώ ένα ζευγάρι αποχώρησε στο τέλος.

Αναλυτικά τα 27/4 highlights του J2us

«Απόψε από την κριτική μας επιτροπή λείπει η Δέσποινα Βανδή» - ''Πανικός'' με το πρόσωπο που την αντικατέστησε

Το βράδυ του Σαββάτου 27/4 λίγο μετά τις 21:00 ο Νίκος Κοκλώνης έκανε άλλη μια ανατρεπτική έναρξη στο Just the 2 of us ανοίγοντας με την καλύτερη δυνατή διάθεση το 11ο live του μουσικού show του Alpha.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής πέρασε πολύ γρήγορα σε ανακοινώσεις σχετικά με όλα όσα θα ακολουθήσουν απόψε το βράδυ. Η κριτική επιτροπή από τη μεριά της ήταν στη θέση της με μία ωστόσο απουσία.

Όπως τα είχαμε πει και νωρίτερα, η Δέσποινα Βανδή δεν θα παρευρισκόταν στο Just, καθώς η ίδια απουσιάζει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Η θέση της δεν έμεινε κενή και μάλιστα η παραγωγή φρόντισε να την αντικαταστήσει με ένα πολλά υποσχόμενο για την εξέλιξη της βραδιάς πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη, που έχει μεγάλη εμπειρία στη θέση του κριτή καθώς έχει περάσει από πολλά τηλεοπτικά shows όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του (δείτε εδώ ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Σάκη Ρουβά).

«Απόψε από την κριτική μας επιτροπή λείπει η Δέσποινα Βανδή, που βρίσκεται στην Αυστραλία για συναυλία. Της στέλνουμε τα φιλιά μας. Ποιος άραγε θα συμπληρώσει το καρέ; Θα δείτε σε πολύ λίγο», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο πάντα απρόβλεπτος...μαζί μας ο Ηλίας Ψινάκης. Ηλία καλώς ήρθες στο Just».

«Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, δεν πήγαινα τη γυναίκα σας!» - Άφωνος ο Ίαν Στρατής με το ''καρφί'' του Ψινάκη για τη Συνατσάκη

Τα σχόλια το Ηλία Ψινάκη προς τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια ήταν ένα και ένα, μιας και κατά τα άλλα είναι εδώ και χρόνια είναι γνωστός ο καυστικός σχολιασμός του.

Στη συνέχεια του show και αφού ανέβηκε στη σκηνή ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ακολούθησαν αποκαλύψεις, σχόλια και αμηχανία. Από τη μεριά του λοιπόν, ο Ηλίας Ψινάκης ενθουσιάστηκε με την φωνή του Ίαν και του το ομολόγησε.

Παράλληλα, ο Ψινάκης του αποκάλυψε πως δεν του ήταν ιδιαίτερα συμπαθής μιας και δεν του είναι συμπαθής η σύζυγός του, Μαίρη Συνατσάκη λόγω των δηλώσεων της για το κίνημα metoo.

Η.Ψ: Εγώ δεν σας είχα δει ποτέ live, μόνο από το internet. Είστε καταπληκτικός και μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινα τη γυναίκα σας. Δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά για τα metoo κλπ, μου είχε κάνει κάτι

Π.Α: Άρα ούτε και εμένα!

Η.Ψ: Όχι, όχι...

«Θεέ μου συγχώρα με, έμπαινα!» - Ο άντρας που ξεμυάλισε τη Βίκυ Σταυροπούλου στο πλατό του Alpha

Κατά τη διάρκεια του 11ου live λοιπόν, η συζήτηση πήγε στη Βανδή με τους κριτές να συζητάνε πως η καρέκλα της είναι η καλύτερη, γιατί έχει και τα αντίστοιχα φίλτρα της τηλεόρασης. Σε συνέχεια, ο Σταμάτης Φασουλής θέλησε να δείξει δημόσια μια φωτογραφία του Ηλία Ψινάκη - πολλά χρόνια πριν - για να τον κάνει να νιώσει καλύτερα!

Η Βίκυ Σταυροπούλου με το που τον είδε τόσα χρόνια νεότερο, τα έχασε και εξέφρασε ανοιχτά τον θαυμασμό της με επικό τρόπο.

Η.Ψ: Λοιπόν, έχω την καρέκλα της Δέσποινας, το καμαρίνι της Δέσποινας

Ν.Κ: Την καρέκλα του Σταμάτη έχεις. Όλοι να ξέρεις εδώ πέρα ζηλεύουν τη θέση της Δέσποινας, αυτήν την καρέκλα

Η.Ψ: Το ξέρω, γιατί είναι τα φίλτρα. 18 χρονών έγινε ο Σταμάτης τώρα, σταματήστε...

Σ.Φ: Μην μιλάς τώρα γιατί δεν θέλω να σου χαλάσω τη βραδιά

Β.Σ: Τι είναι αυτό; Εγώ ένα έχω να πω, θεέ μου συγχώρα με, έμπαινα!

«Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση» ήταν το σχόλιο που έκανε έπειτα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Με τον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίζει γιατί είπε αυτή την ατάκα πριν: «Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής - δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα - και έχοντας το metoo ως σημαία. Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια».

«Αν έχουμε διαφορά με έναν άνθρωπο, το λύνουμε επί προσωπικού και όχι στη τηλεόραση» ανταπάντησε η Πηνελόπη.

Το ειδύλλιο Αμούτζα - Μπρεάζου

Ο Ηλίας Ψινάκη δεν γινόταν να μην σχολιάσει και το ειδύλλιο του Γιώργου Αμούτζα με την Τάνια Μπρεάζου.

«Είστε πολύ ταλαντούχος και βλέπω την πρόοδό σας. Θέλω να σας κάνω μία προσωπική ερώτηση. Μπορώ; Παίζει στα αλήθεια το ειδύλλιο; Πριν μου απαντήσετε, αν είναι marketing, θα σας βάλω μεγαλύτερο βαθμό» είπε ο Ηλίας Ψινάκης για να απαντήσει ο Αμούτζας: «Δεν πειράζει, ας μην πάρουμε μεγάλο βαθμό».

Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Το ζευγάρι που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μηλιού και ήταν αυτές που αποχαιρέτησαν το λαμπερό σόου.