Ηλίας Ψινάκης για Σάκη Ρουβά: «Δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση, αν θέλει ας έρθει...»

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τους δούμε ξανά μαζί

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η κάμερα του Happy Day στον Alpha και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαννούλιας βρέθηκαν στα backstage του «Γηροκομείου» με τον Ηλία Ψινάκη, ενώ στο πλευρό του βρισκόταν και ο Γιώργος Τσαλίκης για το συγκεκριμένο επεισόδιο. Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνάντησή τους, για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, αλλά και για το ενδεχόμενο να δούμε καλεσμένο στο «Γηροκομείο» τον Σάκη Ρουβά.

Όσον αφορά τις προτάσεις που έχει για να φέρει το «Γηροκομείο» στην τηλεόραση, ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουν υπάρξει προσεγγίσεις από κανάλια, αλλά το βασικό ήταν να πάρω άδεια από τους YouTubers, γιατί το κοινό του YouTube δεν την γουστάρει την τηλεόραση, ούτε το ανάποδο. Πήρα άδεια, γιατί τα παιδιά για να μην πηγαίνουν τα παιδιά στους παππούδες με τα κινητά για να το βλέπουν, αλλά να πηγαίνουν κατευθείαν στην τηλεόραση να τελειώνουμε».

Δείτε επίσης: Ο Ηλίας Ψινάκης πήρε θέση υπέρ του Σάκη Ρουβά στην κριτική του Γιώργου Νταλάρα: «Αν δεν καταλάβαινε τι έλεγε, θα το είχε “κόψει” ο Μίκης Θεοδωράκης»

Ο Ηλίας Ψινάκης για τη Eurovision και τον Ρουβά

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην ΕΡΤ για τη Eurovision, αλλά εξέφρασε την πίστη του στον Φωκά Ευαγγελίνο. «Δεν έχω ακούσει ακόμα το τραγούδι, αλλά μου το λένε όλοι και θα το ακούσω. Αλλά έμαθα ότι το κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός, γιατί στην ΕΡΤ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη γενικά, ό,τι κι αν κάνει. Καμία σχέση με τους καλλιτέχνες, που δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά η ΕΡΤ είναι άλλα ντ’ άλλων τα τελευταία χρόνια, στατιστικά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη Μαρίνα Σάττι, επίσης εμφανίστηκε θετικός ο Ηλίας Ψινάκης, λέγοντας: «Για να το πάρει ο Φωκάς σημαίνει ότι κάτι έχει ακούσει και ο Φωκάς είναι βασικός συντελεστής σε νίκες στη Eurovision. Τη Μαρίνα Σάττι δεν την ξέρω, αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή καλλιτέχνης».

Κλείνοντας μίλησε για το ενδεχόμενο να δούμε τον Σάκη Ρουβά στο Γηροκομείο, όπου ο Ηλίας Ψινάκης είπε: «Δεν θέλω ποτέ να φέρω σε δύσκολη θέση κάποιον, να μου πει όχι. Αν θέλει ο Σάκης, θα είναι τεράστιο hit, όλοι μου τον ζητάνε. Αλλά ρωτήστε τον Σάκη, να σας δώσω το τηλέφωνό του».