Ο Ηλίας Ψινάκης πήρε θέση υπέρ του Σάκη Ρουβά στην κριτική του Γιώργου Νταλάρα: «Αν δεν καταλάβαινε τι έλεγε, θα το είχε “κόψει” ο Μίκης Θεοδωράκης»

Διατηρούν άριστες σχέσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ο Ηλίας Ψινάκης ηχογράφησε νέο τραγούδι για το ιντερνετικό του «Γηροκομείο» και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για όλα. Μεταξύ άλλων πήρε θέση υπέρ του Σάκη Ρουβά, στην σκληρή κριτική που έκανε πρόσφατα ο Γιώργος Νταλάρας στο πρόσωπό του (δείτε εδώ τι είπε), ενώ μίλησε επίσης για τους δημοσιογράφους και... κόντεψε να πνιγεί όταν ερωτήθηκε για την άποψη της εκκλησίας στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών.

Αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ήταν πολύ συγκεκριμένος για τον τρόπο που επελέγη ο Σάκης Ρουβάς για να ερμηνεύσει το «Άξιον Εστί». «Αν δεν καταλάβαινε τι έλεγε, θα το είχε “κόψει” ο Μίκης Θεοδωράκης που ζούσε τότε, μην φοβάστε. Πήγα την Παρασκευή στο μαγαζί και είδα τον Σάκη, είναι πολύ καλός. Βεβαίως θα τον ήθελα στο Γηροκομείο, όπως όλους μου τους φίλους, όποιος θέλει έρχεται. Δεν πιέζω κανέναν, γιατί δεν θέλω να αναγκάσω κάποιον να μου πει “όχι”».

Δείτε επίσης: Dream Show: «Είχε πάρει ένα κανατάκι, έβγαζε το όργανο, που χρειάζεται και ουρούσε» - Αποκαλύφθηκε αδιανόητο περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη και τη Βάνα Μπάρμπα

Μιλώντας σε όλες τις κάμερες είπε μεταξύ άλλων: «Ο καθένας μας μπορεί να κάνει και να λέει ό,τι θέλει, κρίνεται γι' αυτό. Τις επιλογές μας ή τις πληρώνουμε ακριβά ή τις εισπράττουμε. Εγώ όπως ξέρετε, όταν υπάρχουν δημοσιογράφοι που ξεροσταλιάζουν στο κρύο, καίγονται στους καύσωνες, τους βάζω μέσα, τους ταΐζω, τους ποτίζω. Κάνω ό,τι μπορώ και δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά» είπε και κέρασε μπέργκερ τους δημοσιογράφους που ήταν στο στούντιο.

«Δεν ξέρω τι να σχολιάσω για το θέμα του Ρουβά, δεν είμαι μάνατζέρ του πια. Μια χαρά τα κάνει ο Σάκης. Τότε είχε κάνει μόνο δύο διαφημίσεις, δεν το είχε πάρει σχοινί-κορδόνι. Δεν ξέρω τι καταλάβαινε ο Σάκης όταν τραγουδούσε το ”Άξιον Εστί” και δεν με νοιάζει τι λέει ο Νταλάρας», είπε αρχικά για τις απόψεις του Γιώργου Νταλάρα, ενώ όσον αφορά την κριτική που του έκανε πρόσφατα ο Νίκος Μωραΐτης, ανέφερε: «Δεν σχολιάζω απόψεις άλλων, είναι άκομψο. Δεν κρίνω, ούτε κατακρίνω».

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» τον ρώτησε για την άποψη της Εκκλησίας για τους γάμους των ομοφυλόφιλων, ο Ηλίας Ψινάκης κόντεψε να πνιγεί. «Σαν παπά με ρωτάτε;», απάντησε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ.