Γιώργος Νταλάρας "χείμαρρος" κατά του Σάκη Ρουβά: «Το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί»

«Όταν μίλησα στον Σάκη Ρουβά πριν από χρόνια, του είπα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Νταλάρας, τις ημέρες αυτές, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του για τους νέους καλλιτέχνες, αλλά και εξαιτίας της συμπεριφοράς του απέναντι στους δημοσιογράφους τους οποίους χαρακτήρισε "κοτόπουλα" και "γελοίους" (δείτε εδώ το βίντεο).

Παρόλα αυτά, προχώρησε σε νέες δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», οι οποίες ξεσήκωσαν ξανά τον κόσμο. Αυτές προβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 27/1 στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου. Μίλησε και για τις εκπομπές και την τηλεόραση, αλλά κατακεραύνωσε έντονα τον Σάκη Ρουβά.

Τα νέα σχόλια του Γιώργου Νταλάρα που προκάλεσαν

«Η τηλεόραση πέφτει. Επλήγη από το internet. Είναι σίγουρο ότι η θέση μου για τα Τέμπη δεν θα παίξει στα κανάλια ή θα παίξει από κάποιους ψαγμένους, αν παίξει. Δεν θα έχει, πάντως, δυναμική αυτό το πράγμα. Εσείς εδώ και κάποιοι άλλοι σταθμοί αφιερώσατε ένα 15′ για να μιλήσετε για τις μεγάλες διαδηλώσεις, τις αντιφασιστικές, που έγιναν στην Γερμανία. Πες τε μου, σας παρακαλώ πολύ, μια πρωινή εκπομπή που να ασχολήθηκε με αυτό το πράγμα! Γενικά όλες αυτές αυτές οι εκπομπές είναι εκπομπές διασκέδασης και αυτό που λέμε… "να ροκανίσουμε λίγο τον χρόνο"», είπε αρχικά.

«Όταν μίλησα στον Σάκη Ρουβά πριν από χρόνια, που τώρα λένε "μα είναι δυνατόν τώρα, μετά από 30 χρόνια", του είπα το εξής. "Εσύ είσαι ένα νέο παιδί, προσπάθησε να ξεφύγεις από αυτή την φάκα που είσαι! Προσπάθησε να κάνεις κάτι άλλο". Πέρασαν πολλά χρόνια. Να σας πω όμως κάτι; Δεν είναι παράπονο. Δεν είδα ακόμα διαφοροποίηση! Την περιμένω. Αν μου πεις "ναι αλλά τον πήραμε τον Ρουβά και τραγούδησε στη Νέα Σμύρνη το Άξιον Εστί". Κάνατε λάθος. Γιατί το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί, πώς γεννήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες!».

Η Μπέττυ Μαγγίρα, λοιπόν, μετά το απόσπασμα, σχολίασε χαρακτηριστικά πως εάν ο τραγουδιστής θα ήθελε να μην τον κυνηγούν για μία δήλωσή του, ίσως θα έπρεπε να μην κάνει καμία.

Γιώργος Νταλάρας