Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να...» - Το σχόλιο του παρουσιαστή για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

«Γιώργο μου νομίζω εδώ κάνεις πολύ σοβαρό λάθος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να...»  - Το σχόλιο του παρουσιαστή για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ο Γιώργος Νατλάρας, σχολίασε το πρωί της Τρίτης 9/1, μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η δηλώσεις του τραγουδιστή είχαν προκαλέσει σάλο, καθώς είχε σχολιάσει με αρνητικό τρόπο τους συναδελφους του που συμμετέχουν σε διαφημίσεις.

«Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του “καραγκοζιλικίου”» είχε δηλώσει ο Γιώργος Νταλάρας.

Δείτε εδώ:

Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Γιώργο Νταλάρα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λοιπόν, έσπευσε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη δήλωση, ωστόσο, προσπάθησε να μην κατακεραυνώσει τον τραγουδιστή καθώς όπως είπε, τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Το απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 9/1, από την εκπομπή Το Πρωίνο.

«Δεν κατάλαβα τι πειράζει αυτό δηλαδή; Αχ κύριε Νταλάρα τώρα δεν θέλω να απαντήσω, ξέρετε την αγάπη που σας έχω. Γιώργο μου νομίζω εδώ κάνεις πολύ σοβαρό λάθος. Ο κάθε τραγουδιστής αφήνει το στίγμα του, έχει τον κόσμο του, καλά κάνουν αυτά τα παιδιά που είναι πολύ όμορφα και κάνουν και διαφημίσεις, έχουν το κοινό του και πάνε να το διασκεδάσουν.

Εμένα δεν με πειράζει αυτό. Τι στίγμα να αφήσει δηλαδή; Ο Γιώργος Νταλάρας είναι τεράστιος τραγουδιστής. Σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα, δώσε αγάπη, άσε τον κάθε άνθρωπο να κάνει ότι θέλει» σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: