Νίκος Μωραΐτης: «Έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ! Δε γουστάρω που του έχω δώσει τραγούδια» - Πυρ και μανία κατά του Σάκη Ρουβά

Δεύτερο "χτύπημα" για τον τραγουδιστή μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίκος Μωραΐτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής 28/1. Σε αυτή, ο επιτυχημένος στιχουργός μίλησε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις που έκανε τελευταία για τον Σάκη Ρουβά, "αδειάζοντάς τον" δημόσια (δείτε εδώ τι είπε).

Εξέφρασε την δική του άποψη για όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής και με την σειρά του κατακεραύνωσε τον τελευταίο, τονίζοντας πως έχει μετανιώσει για τα τραγούδια που του έχει γράψει και του έχει δώσει να ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μωραΐτη κατά του Σάκη Ρουβά

«Ο δίσκος που ετοιμάζουμε με τον Γιώργο Νταλάρα είναι μια δουλειά που ετοιμάζουμε εδώ και πολλά χρόνια. Περιλαμβάνει 10 κοινωνικά τραγούδια. Είμαι πολύ περήφανος για αυτήν τη δουλειά», είπε αρχικά.

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα ανέφερε: «Αυτό που είπε παραστατικά είναι "εγώ, λοιπόν, σας βάζω το μήνυμα σε ένα μπουκάλι, το ρίχνω στη θάλασσα και όποιος θέλει το διαβάζει". Όσοι δεν κατάλαβαν τι είπε, ας ασχοληθούν με το ότι "έριξε ένα μπουκάλι στη θάλασσα". Προτιμώ να διαβάζω το μήνυμα που έστειλε. Αυτό που μας είπε ήταν πώς γινόταν στο παρελθόν το τραγούδι και πώς η δημοσιογραφία. Έχουμε φτάσει στην εποχή που όλα έχουν, με έναν τρόπο, εκφυλιστεί σε έναν βαθμό. Φαντάσου τον Νταλάρα να διαφημίζει χάμπουργκερ. Δεν μπορείς. Τον Σαββόπουλο να διαφημίζει καφέ μπορείς να τον δεις και το έκανε επιτυχημένα, εξαρτάται σε ποιο πλαίσιο γίνεται».

Για τον Σάκη Ρουβά απάντησε: «Θα προτιμούσα να μην είχα δώσει κομμάτια μου στον Σάκη Ρουβά. Δε θέλω να έχω δώσει τραγούδια μου σε έναν τύπο που παρκάρει το SUV του έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει ή σε αυτόν που έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ, μαζί με την εταιρεία παραγωγής. Δε γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει».

Αξίζει να σημειωθεί πως και στο παρελθόν ο ίδιος είχε μιλήσει ξανά για τον Σάκη Ρουβά και ήταν αντίθετος στη συμπεριφορά του για μία ακόμη φορά (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).