«Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν...» - Η στήριξη της Μαίρης Συνατσάκη στην Μπόμπα και η σπόντα για τον Ψινάκη

Το ξέσπασμά της στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν...» - Η στήριξη της Μαίρης Συνατσάκη στην Μπόμπα και η σπόντα για τον Ψινάκη

Στην επίθεση στα social media που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα για τις ενδυματολογικές της επιλογές στο ταξίδι της στην Ιταλία αναφέρθηκε η Μαίρη Συνατσάκη, μέσα από μερικά stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η γνωστή instagrammer και επιχειρηματίας πέταξε την ίδια στιγμή τα "καρφιά" της στον Ηλία Ψινάκη, με αφορμή την κίνησή του στο live του X-Factor.

Το ξέσπασμα της Μαρίας Συνατσάκη για τα σχόλια που δέχτηκε η Μπόμπα και η σπόντα για τον Ψινάκη

«Τα “με αγάπη” σχόλια την Χριστίνα Μπόμπα για το τι επιτρέπεται να φοράει τώρα που είναι μάνα, καθώς και τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση είναι όψεις του ίδιου Πατριατρικού νομίσματος που κινεί την κοινωνιούλα μας. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια τα χέρια του χωρίς συναίνεση. Ευτυχώς δεν είναι πια 1992», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Το ξέσπασμα της Μαρίας Συνατσάκη για τα σχόλια που δέχτηκε η Μπόμπα και η σπόντα για τον Ψινάκη

Στο πλευρό της και ο Σάκης Τανιμανίδης

Μπορεί το Instagram να έχει στραφεί ενάντια στην Χριστίνα Μπόμπα και την απόφασή της να πραγματοποιεί ταξίδια, χωρίς τις δίδυμες κόρες της, αλλά πολλοί celebrities έχουν πάρει το μέρος της, τονίζοντας ότι δεν είναι λιγότερο μανούλα κάποια που προσέχει τις επιθυμίες της, όπως ακριβώς κάνουν και οι πατεράδες (δείτε εδώ πως την στήριξε η Ελεονώρα Μελέτη).

Και μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να προσπαθεί να αποκρούσει όλα αυτά τα σχόλια, αλλά τα μηνύματα είναι καταιγιστικά.

Την έμπρακτη και δημόσια στήριξή του, προς την μαμά των παιδιών του κοινοποίησε τη Δευτέρα 30/5 ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής με μια ανάρτησή του στο Instagram έδωσε το παρών σε όλο το κράξιμο που συμβαίνει στα social media.

Ανέβασε μια φωτογραφία με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και έγραψε: «Είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Εκτός από την δυναμική και πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα. Έγινες και μια υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας τα δύο δίδυμα», έγραψε και συνέχισε τονίζοντας πως τα παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες: «Να κάνεις ό,τι θέλεις να φοράς ό,τι θέλεις και να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό... αυτός ξέρει καλύτερα».

Ο Σάκης Τανιμανίδης στηρίζει την Χριστίνα Μπόμπα