Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Χριστίνα Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται - «Ζούμε στο 2022 άραγε;»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Χριστίνα Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται - «Ζούμε στο 2022 άραγε;»

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, η γνωστή influencer "ξέσπασε" φανερά στο instagram μετά από τα αρνητικά σχόλια που δέχεται όπου μεταξύ άλλων την κατηγορούν για την εμφάνισή της αλλά και για τα ρούχα που επιλέγει ως μητέρα. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες στο instagram έχουν ξεσπάσει εναντίον της.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής (29/5) αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποιες αναρτήσεις στα Instagram καθώς έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;».

Το ξέσπασμα της Χριστίνας Μπόμπα στο instagram

Τι συνέβη με την Χριστίνα Μπόμπα;

'Κόλαφος' η Χριστίνα Μπόμπα

Έξαλλη η Χριστίνα Μπόμπα

Ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

«Ετοιμάζει ένα πάρα πολύ ωραίο project και...»

Το πρωί της Πέμπτης 19/5 η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, συνάντησε την όμορφη και λαμπερή Χριστίνα Μπόμπα. Η νέα μανούλα, που σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη βοήθεια του με τα μωρά, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις και τα νέα σχέδια του συζύγου της.

Ισχύει ότι της έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει κάτι από κοινού με τον Σάκη Τανιμανίδη; Η Χριστίνα Μπόμπα ξεκαθάρισε μιλώντας στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη πως «αυτό έγινε παλιά, με τις μπεμπούλες τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω. Όταν κάνω comeback θα σας πω».

«Ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζει ένα πάρα πολύ ωραίο project, που πιστεύω ότι θα εμπνεύσει πολύ κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενη που το φέρνει στην Ελλάδα».