«Ένιωθα την ανάγκη να την πάρω τηλέφωνο και να...» - Στο πλευρό της Χριστίνας Μπόμπα η Ελεονώρα Μελέτη

«Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ένιωθα την ανάγκη να την πάρω τηλέφωνο και να...» - Στο πλευρό της Χριστίνας Μπόμπα η Ελεονώρα Μελέτη

Η Χριστίνα Μπόμπα δέχθηκε μία σοκαριστική "επίθεση" από το κοινό που την παρακολουθεί στο Instagram, με αφορμή κάποιες φωτογραφίες της από το ταξίδι της στο Μιλάνο. Το θέμα αυτό, προβλήθηκε στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 30/5, και η παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, θέλησε να δηλώσει την στήριξή της στην νέα μανούλα και να δώσει τη δική της οπτική.

Η ίδια, λοιπόν, θεωρεί πως η κακή κριτική που δέχθηκε η Influencer είναι πολύ στενάχωρη, καθώς πραγματοποίησε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, και το γεγονός πως η δουλειά της είναι στον χώρο του θεάματος, ευθύνεται άμεσα για τα σχόλια αυτά. Τόνισε, μάλιστα, πως όποια μητέρα δουλεύει, ώστε να έχει το παιδί της τα πάντα, είναι αξιοζήλευτο και τέτοια πράγματα δεν θα έπρεπε να είναι θέμα προς συζήτηση το 2022.

Τα λόγια στήριξης της Ελεονώρας Μελέτη για την Χριστίνα Μπόμπα

«Έβλεπα το Σαββατοκύριακο το θέμα με την Χριστίνα Μπόμπα και πραγματικά στεναχωρήθηκα. Ένιωθα την ανάγκη να την πάρω τηλέφωνο και να της πω αν στεναχωρήθηκε, να μη στεναχωριέται» ανέφερε αρχικά.

«Τα σχόλια γράφτηκαν κάτω από φωτογραφίες της Χριστίνας που είχε πάει στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η δουλειά της κι όφειλε να παραστεί στα βραβεία για τις Influencers. Αν η Χριστίνα εκείνη τη στιγμή ήταν πίσω από ένα ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, καμία δεν θα έλεγε από κάτω κάτι τέτοιο.

Ίσα ίσα που θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας που δουλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι τελείως προκαταλήψεις και δυστυχώς είναι προκαταλήψεις που καλλιεργούν γυναίκες για γυναίκες και αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022 μια μαμά να κρίνεται και να σχολιάζετε από άλλες μαμάδες για το αν είναι καλή ή όχι επειδή πήγε ένα ταξίδι», ευμπλήρωσε έπειτα.

«Είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι είμαι χαζή»

Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε δει την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει διάφορες εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media (δείτε επίσης εδώ την ανάρτηση που προκάλεσε "ανατριχίλα"). Αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA, θέλησε να γυρίσει πίσω στον χρόνο με αφορμή τις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς είναι κάτι που απασχολεί χιλιάδες μαθητές κάθε χρόνο.

Συγκεκριμένα, έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση όλο νόημα καθώς θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους. Μεταξύ άλλων έγραψε: «1996. Παραμονή πανελλαδικών εξετάσεων. Ακούω discman, πιθανότατα Eros Ramazzotti. Με αφορμή τις πανελλαδικές θέλω να σας πω μια ιστορία.

Τότε κανείς δεν ήξερε ότι θα δώσω εξετάσεις. Θεωρούσαν δεδομένο ότι θα πάω εξωτερικό. Δεν το είχα μοιραστεί με κανέναν. Kαθηγητές, συμμαθητές, φίλους. Ο λόγος; Είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι είμαι χαζή και ότι θα αποτύχω.

Αυτό με είχε κάνει να πιστέψω το πιο παρωχημένο σύστημα της τότε παιδείας που επιβράβευε την ικανότητα στη «παπαγαλία» και αναδείκνυε ως καλούς μαθητές όσους είχαν 20αρια. Ήμουν μια σχεδόν κακή μαθήτρια Με μαθηματικά, φυσική, χημεία, άλγεβρα, γεωμετρία, φυσική και χημεία πολύ κάτω από τη βάση. Από 6 έως 8. (Άριστα το 20)».

Έγραφα καλά όμως και ήμουν καλή στις ξένες γλώσσες αλλά οι βαθμοί μου με χαρακτήριζαν ως «κακή μαθήτρια που ποτέ δεν θα περάσει». Προετοιμάστηκα κρυφά για τις παννελαδικες 1 χρόνο. Τρίτη δέσμη. Και το έκανα κρυφά για να μη χρεωθώ την αποτυχία. Να μη πει κανείς αυτό ακριβώς που ήδη άκουγα προκαταβολικά. «Έδωσε κ απέτυχε». Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δινόταν τέτοια σπουδαιότητα στις πανελλαδικές. Γιατί έσκαγε μέσα στις ψυχές των μαθητών τέτοιο κύμα άγχους και πίεσης».