X-Factor: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τον Ηλία Ψινάκη - Κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου

Σε αμηχανία ο Ανδρέας Γεωργίου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
X-Factor: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τον Ηλία Ψινάκη - Κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου

Το βράδυ της Κυριακής (29/5) ξεκίνησε το δεύτερο live του X-Factor προκειμένου να αναδειχθεί η επόμενη φωνή της Ελλάδας. Μέχρι τότε ωστόσο ο ανταγωνισμός παραμένει να είναι μεγάλος μιας και υπάρχουν πολλά ταλέντα που έχουν στόχο την πολυπόθητη νίκη.

Μετά λοιπόν από τα "καρφιά" του Ανδρέα Γεωργίου στον Στέλιο Ρόκκο την ώρα της ζωντανής μετάδοσης σειρά είχε ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter με αποτέλεσμα τα tweets να παίρνουν "φωτιά" το ένα μετά το άλλο.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης είχε ζητήσει από τον Ηλία Μπόγδανο σχολιάζοντας τη σημερινή του εμφάνιση να λύσει τον φιόγκο του εντυπωσιακού φορέματος της Κατερίνας Λιόλιου λέγοντας: "Ηλία μου, με την παντόφλα δεν θα κάνουμε πολλά πράγματα. Επειδή μας βλέπουν πολλοί τουιτεράδες, λύσε τον φιόγκο της κυρίας Λιόλιου να δεις τι θα γίνει στο Twitter.

Ωστόσο, λίγο αργότερα βρέθηκε στα backstage όπου δεν δίστασε μάλιστα να κατεβάσει ο ίδιος το φόρεμα της προκαλώντας την έκπληξη της ίδιας, όλων των παικτών που βρίσκονταν μπροστά και αλλά και των τηλεθεατών. Έτσι, ο Ανδρέας Γεωργίου εμφανώς αμήχανος προσπάθησε να τον επαναφέρει στην «τάξη» λέγοντας: «Ηλία μου, θέλεις να έρθεις στην παρέα μας; Για έλα σε παρακαλώ».

Ξέσπασαν οι χρήστες στο Twitter με την άσεμνη κίνηση του Ηλία Ψινάκη στο X-Factor

«Και μην είστε ξινέγκλο!» - Απίστευτο σκηνικό ανάμεσα σε Ηλία Ψινάκη και Μαρίζα Ρίζου

Πρεμιέρα έκαναν τα live του X-Factor με τον Ανδρέα Γεωργίου σε ρόλο παρουσιαστή, και στην κριτική επιτροπή εκτός από τους τέσσερις κριτές του show, την Κυριακή 22/5 υπήρχε και ένας πέμπτος guest κριτής που δεν θα γινόταν να είναι άλλος από τον Ηλία Ψινάκη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Ηλίας Ψινάκης δε σταμάτησε να κάνει τα σχόλια του με το γνωστό χιούμορ του και τις επικές ατάκες, και τη Μαρίζα Ρίζου από την άλλη να του απαντά με σοβαρό ύφος μη "σηκώνοντας" πολλά πολλά. Μάλιστα, κάποια στιγμή μετά από μια ερώτηση που δέχτηκε από τον Ηλία Ψινάκη, του απάντησε, “Δε θα κάνετε μαζί μου νούμερα τώρα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι».

Φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης δε θα το άφηνε αυτό να πέσει κάτω, γι’ αυτό και της απάντησε λέγοντας: “Νούμερα θα κάνω όποτε θέλω εγώ. Και μην είστε ξινέγκλο. Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ”.