X-Factor: Η εντυπωσιακή είσοδος του Ανδρέα Γεωργίου - Φιλήθηκε με τον Ρόκκο στο στόμα!

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή για την έναρξη των live

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: Η εντυπωσιακή είσοδος του Ανδρέα Γεωργίου - Φιλήθηκε με τον Ρόκκο στο στόμα!

Αφού "έκλεισε" και η τετράδα της Μαρίζας Ρίζου, το βράδυ της Κυριακής 22/5 ξεκίνησαν τα live στο X-Factor,με τον Ανδρέα Γεωργίου στο τιμόνι της παρουσίασης. Μάλιστα, στην έναρξη του πρώτου live του μουσικού τάλεντ σόου του Μεγάλου Καναλιού, ο γνωστός ηθοποιός και παραγωγός ήρθε στη σκηνή και καλωσόρισε με χαμόγελο τους τηλεθεατές.

Τα πρώτα λόγια του Γωρργίου και το φιλί με τον Ρόκκο

«Καλησπέρα σας! Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο μουσικό σόου του πλανήτη! Καλωσήρθατε στο X Factor και στο live show το πρώτο! Μα τι απίστευτος παλμός είναι αυτός, τι ενέργεια είναι αυτή; Παιδιά σας χρειάζομαι απόψε για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Το πρώτο μας live δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο αφού η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τις ομάδες τους φρόντισαν να μας ξεσηκώσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου

«Tα live shows του X Factor λοιπόν είναι γεγονός και οι 16 καλύτεροι σόλο καλλιτέχνες και γκρουπς θα βρεθούν σε αυτήν εδώ τη σκηνή και θα τα δώσουν όλα για μία θέση στον τελικό. Στόχος τους είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ, 150.000 ευρώ και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records».

Και λίγο μετά υποδέχτηκε τους κριτές, με τον Στέλιο Ρόκκο, εμφανώς χαρούμενο που ξεκινούν τα live, να δίνει ένα φιλί στον παρουσιαστή, ο οποίος δεν ήξερε από που του ήρθε!

«Σε αυτές τις καρέκλες βρίσκεται ο νικητής»

Την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 21:00 στο X-Factor, ξεκινούν τα συναρπαστικά live, καθώς στο επεισόδιο της Πέμπτης 12/5 ο Χρήστος Μάστορας, μπορεί να αγχώθηκε καθώς κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στους δικούς του διαγωνιζόμενους, ωστόσο έπειτα από ένα Chair Challenge με αγωνία, ανατροπές και εκπλήξεις, αποφάσισε να προχωρήσει στα live με τους Κωνσταντίνο Ντάσιο, Κατερίνα Λαζαρίδου, Αριστέα Αλεξανδράκη και Borek.

Με τους τέσσερις διαγωνιζόμενους από την ομάδα του, συμπληρώνεται η λίστα των 16 φιναλίστ που ξεχώρισαν με το ταλέντο και το πάθος τους για τη μουσική ώστε να περάσουν στα live του «X-Factor». Οι 4 επιλογές του τραγουδιστή που μάγεψαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις ήταν οι:

Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος που ερμήνευσε με δυναμισμό το «Rock 'n' roll στο κρεβάτι» του Παύλου Σιδηρόπουλου:

Η Κατερίνα Λαζαρίδου που μάγεψε με το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ» της Ελένης Τσαλιγοπούλου:

Η Αριστέα Αλεξανδράκη που ερμήνευσε με εκρηκτικό ταμπεραμέντο το «River» της Bishop Briggs:

Και τέλος ο Borek που έδωσε τον ρυθμό με το «Όταν σ’ είχα πρωτοδεί» των Professional Sinnerz: