X-Factor: Αρκετά αγχωμένος ο Χρήστος Μάστορας στο επεισόδιο - Τι συνέβη;

Την ώρα που η κρίσιμη φάση του chair challenge συνεχίζεται

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: Αρκετά αγχωμένος ο Χρήστος Μάστορας στο επεισόδιο  - Τι συνέβη;

Ο Ανδρέας Γεωργίου, την Πέμπτη 12/5 καλωσόρισε τους τηλεθεατές σε ένα ακόμα X-Factor και σήμερα ήταν η κρίσιμη στιγμή του Χρήστου Μάστορα, να διαλέξει ανάμεσα από τους διαγωνιζόμενους του ποιος θα κάτσει σε κάθε μία από τις τέσσερις πολυπόθητες καρέκλες.

Αρκετά αγχωμένος ο Χρήστος Μάστορας για αυτή την απόφαση

Ο τραγουδιστής δήλωσε στην έναρξη του σόου: «Είναι γνώριμη διαδικασία γιατί το έχω ξανά κάνει αυτό το ''κόλπο'' αλλά δεν μοιάζει αυτή η ψυχολογία, αυτή η χαρά με αυτό που αισθάνομαι μέσα μου αυτή τη στιγμή γιατί έχω τεράστιο άγχος. Είναι κλισέ να πω πως η θέση μου είναι δύσκολη αλλά ναι είναι».

Και πρόσθεσε: «Τα δέκα παιδιά αυτά που επέλεξα στην ομάδα μου είναι αυτή τη στιγμή ισάξια και έχοντας δει και λίγο τις πρόβες, καταλαβαίνω πως θα δυσκολευτώ πάρα πάρα πολύ. Πρώτο και σημαντικότερο κριτήριο είναι η φωνή αλλά υπάρχει κάτι που λέγεται X-Factor και αυτό είναι κάτι που εμείς το ψάχνουμε και έχουμε διαμορφώσει την άποψή μας».

«Με ποια λογική έχει γίνει αυτό το παζάρι;» - Χαμός με μητέρα διαγωνιζόμενης

Tο “X-Factor” επέστρεψε το Σάββατο 16/4 με νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Mega, καθώς ο διαγωνισμός πλέον έχει περάσει στην φάση των bootcamps και είναι λογικό να κυριαρχεί το άγχος ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν περνούν στον μεγάλο τελικό νιώθοντας αδικία.

Στο αποψινό επεισόδιο του X-Factor, η μητέρα μίας κοπέλας που είχε πάει στον μουσικό διαγωνισμό του Mega δυσαρεστήθηκε όπως φάνηκε με τις διαδικασίες του παιχνιδιού και άρχισε να φωνάζει

«Συγνώμη με ποια λογική έχει γίνει αυτό το παζάρι σήμερα; Ποιος μπορεί να μας το εξηγήσει; Είναι κανένας που του άρεσε αυτό το παζάρι το σημερινό; Εμείς αποχωρούμε, δεν διαγωνιζόμαστε. Όποιος θέλει ας μας ακολουθήσει»

Στη συνέχεια η διαγωνιζόμενη είπε χαρακτηριστικά για την αντίδραση της μητέρας της: «Όπως κάθε μητέρα που νοιάζεται πολύ για το παιδί της και υπεραγαπάει έτσι και η μητέρα μου αντέδρασε λίγο πιο υπερβολικά από ότι χρειαζόταν. Αλλά θεωρώ πως πάρα πολύ συμφώνησαν μαζί της».