X-Factor: Η τελική τετράδα της Μαρίζας Ρίζου

Λίγο πριν τα συναρπαστικά live!

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
X-Factor: Η τελική τετράδα της Μαρίζας Ρίζου

Την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 21:00 στο X-factor, ξεκινούν τα συναρπαστικά live. Οι κριτές έχουν ήδη διαλέξει με ποιους διαγωνιζόμενους θα προχωρήσουν. Πολλοί ήταν εκείνοι που τράβηξαν τα βλέμματα αλλά λίγοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να μαγέψουν και να κερδίσουν τις εντυπώσεις ώστε να περάσουν στα καθοριστικά live.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 12/5 ο Χρήστος Μάστορας, επέλεξε τη δική του ομάδα (δείτε εδώ ποιοι θα την αποτελούν) και έτσι απομένει η Μαρίζα Ρίζου για να συμπληρωθεί η λίστα των 16 φιναλίστ μιας και οι υπόλοιποι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης και Στέλιος Ρόκκος έχουν φτιάξει ομάδα στις 29/4 και 5/5 αντίστοιχα.

Η τετράδα της Μαρίζας Ρίζου στο X-factor

Έτσι, η μόνη τετράδα που δε γνωρίζαμε επιτέλους έγινε γνωστή. Οι τέσσερεις διαγωνιζόμενοι που θα απαρτίζουν την ομάδα της είναι: ο Χρήστος Αδαμόπουλος, η Εβελίνα Κατσιάκου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και οι Case Zero, το μοναδικό γκρουπ της ομάδας της τραγουδίστριας και κριτή του X-Factor.

Αυτήν την Κυριακή 22/5 τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν οι διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες της προαναφερόμενης και του Χρήστου Μάστορα.

Στην εκπομπή «Ελένη» παρουσιάστηκε η ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Μαρίζα Ρίζου

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5, οι ερμηνείες στο X-factor ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κατακτήσουν μία από τις τέσσερις καρέκλες. Στην σκηνή ανέβηκε και η Ελπίδα Ασλανίδου ερμηνεύοντας το «She used to be mine», με τη Μαρίζα Ρίζου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη καθήλωσε με την ερμηνεία της αποσπώντας το χειροκρότημα τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των συμπαικτών της. «Ξέρεις γιατί κλαίω; Βλέπω τον εαυτό μου για αυτό συγκινήθηκα, βλέπω ένα πλάσμα απίστευτο και αυτή τη δύναμη την καταλαβαίνω».

Και πρόσθεσε: «Σε καταλαβαίνω που βγάζεις αυτόν τον ήχο, είναι μεγάλο ''όπλο'' αυτή η φωνή και αυτή η ψυχή και αυτή η γλύκα. Αυτό είναι γυναίκα», ενώ παράλληλα ο Στέλιος Ρόκκος «έτρεχε» να της δώσει χαρτομάντιλο.