Γεωργίου σε Ρόκκο: «Δεν μπορείς να με φιλάς έτσι και να μην με...» - "Καταπέλτης" στον αέρα του X-Factor

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γεωργίου σε Ρόκκο:  «Δεν μπορείς να με φιλάς έτσι και να μην με...» -

Το βράδυ της Κυριακής (29/5) ξεκίνησε το 2ο live του X-Factor όπου ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης καλησπέρισε τους αγαπημένους τηλεθεατές του MEGA.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να μην σχολιάσει το πολυσυζητημένο φιλί του με τον Στέλιο Ρόκκο όπου προκάλεσε "πανικό" καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίο σχολίασαν αρνητικά την κίνηση των δύο αντρών.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε στον αέρα του μουσικού διαγωνισμού: «Συγγνώμη για αυτό, αλλά μια ολόκληρη εβδομάδα δεν με πήρες τηλέφωνο, δεν μπορείς να με φιλάς έτσι και να μη με παίρνεις τηλέφωνο, πρέπει να με αποκαταστήσεις», με τον Στέλιο Ρόκκο να γελά και να απαντά: «Σε αγαπάω πολύ»

Οι επικές δηλώσεις του Ανδρέα Γεωργίου στο live του X-Factor

«Με κάνει και ντρέπομαι» - Η απάντηση του Στέλιου Ρόκκου για το φιλί στο στόμα με τον Αντρέα Γεωργίου

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε το πρωί της Κυριακής 29/5 ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε για το πολυσυζητημένο φιλί στο στόμα στον Αντρέα Γεωργίου.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι συζητάμε το 2022 για το φιλί, το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλε μήνυμα ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση γιατί κι εγώ είμαι καρπερός. Σε αυτή την άτυχη στιγμή έχουμε βρεθεί όλοι μας. Εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές, δηλαδή να πας να διπλοφιλίσεις κάποιον.

Υπάρχουν κάποιοι που το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό αυτό, απρεπές, ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του. Εγώ τα δικά μου τα παιδιά δεν τα έχω μεγαλώσει να μισούν τη διαφορετικότητα, το χρώμα, τις πολιτικές πεποιθήσεις… Ας ηρεμήσουμε λοιπόν. Με κάνει και ντρέπομαι αυτό το πράγμα, που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

«Στενοχωριέμαι γι’ αυτούς που τους πείραξε» ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος.