Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

«Θα κινηθώ νομικά...» - Καταγγελία για το φιλί του Ρόκκου με τον Γεωργίου στο live του X-Factor

Απειλούν με προσφυγή στο ΕΣΡ

«Θα κινηθώ νομικά...» - Καταγγελία για το φιλί του Ρόκκου με τον Γεωργίου στο live του X-Factor
News 24.05.2022 10:47
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την αντίδραση ενός ιερέα έφερε το περιβόητο φιλί που έδωσαν στο live του X-Factor ο Στέλιος Ρόκκος και ο Ανδρέας Γεωργίου (δείτε εδώ το στιγμιότυπο). Ο ίδιος επέλεξε να στείλει μία επιστολή στο ekklisiaonline.gr στην οποία εξήγησε πόσο «κακό» έκανε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στα ανήλικα παιδιά που παρακολουθούσαν το μουσικό show του Mega.

Η επιστολή βέβαια μοιάζει περισσότερο σαν ένα μανιφέστο κατά της ομοφυλοφιλίας παρά σαν μία διαμαρτυρία για ένα συγκεκριμένο περιστατικό. «Η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού», αναφέρει σε κάποιο σημείο του κειμένου του ο ιερέας, ενώ τονίζει πως έχει σκοπό να απευθυνθεί στο ΕΣΡ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η επιστολή του ιερέα για το φιλί του Ρόκκου με τον Γεωργίου

«Σημεία των Έσχατων Καιρών!

Μια οικογένεια επιλέγει να παρακολουθήσει τηλεοπτικό πρόγραμμα και έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτες εικόνες που προσβάλουν τα ήθη και τις αξίες ολόκληρης της κοινωνίας.

Τα ανήλικα παιδιά μου παρακολούθησαν το χθεσινό αποκρουστικό θέαμα. Σκέφτεστε τι ζημιά μπορεί να κάνει στις ψυχούλες τους κάτι τέτοιο;

Θα κινηθώ νομικά, θα κάνω καταγγελία στο ΕΣΡ για το ζήτημα αυτό, υπάρχουν Νόμοι.

Η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού για τη ενότητα του ανθρωπίνου γένους, η οποία έγκειται στην ύπαρξη δύο φύλων, του αρσενικού και του θηλυκού.

Γεωργίου Ρόκκος φιλί

Η ενότητα δεν έχει να κάνει μόνο με την συμπληρωματικότητα των ρόλων και την σαρκική ένωση "…. καταλείψει άνθρωπος τον πατέρα αυτού και την μητέρα και προσκολληθήσεται προς την γυναίκα αυτού και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν".

Έχει να κάνει και με την συνύπαρξη των προσώπων η οποία φέρνει στην ζωή τα παιδιά, ως σημεία νέας δημιουργίας και συνέχειας του αρχικού έργου του Θεού σύμφωνα με την προτροπή Του "..αυξάνεσθε καί πληθύνεσθε".

Ο Απόστολος Παύλος και οι Πατέρες της Εκκλησίας έχουν εκφραστεί αυστηρά κατά της ομοφυλοφιλίας και θεωρούν ότι δεν πρόκειται περί συντροφικότητας, αλλά περί διαστροφικής φιληδονίας ορισμένων προσώπων, που δεν είναι από τη φύση τους τέτοια, αλλά γίνονται εξαιτίας της ακολασίας και του έκφυλου τρόπου ζωής τους.

Άρα η θεολογία μας δεν αφήνει περιθώρια να δικαιολογηθεί η ομοφυλόφιλη πράξη και κατάσταση, πολλώ δε μάλλον να γίνει αποδεκτή ως φυσική αδυναμία και να μη θεωρείται αμάρτημα, αστοχία δηλαδή από τον αρχικό προορισμό του ανθρώπου που είναι το "καθ’ ομοίωσιν"».

Αντιδράσεις έφερε το φιλί και στο Twitter

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

X - Factor: Τους γλέντησαν για τα καλά οι χρήστες του Twitter - Όλοι ασχολούνται με τον Ηλία Ψινάκη

X - Factor highlights 22/5: Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε ρέστα - Προσπαθούσαν να ανταπεξέλθουν οι 4 κριτές

Share