Eurovision: Χαμός στο αεροδρόμιο με φωνές και χειροκροτήματα - Αναχώρησε η Μαρινα Σάττι για την Σουηδία

Οι δηλώσεις της λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του διαγωνισμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision: Χαμός στο αεροδρόμιο με φωνές και χειροκροτήματα - Αναχώρησε η Μαρινα Σάττι για την Σουηδία

Σήμερα Κυριακή 28/4 η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για τον Μάλμε της Σουηδίας μαζί με την ομάδα της. Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision έκανε χαμό στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αφού όλο το team έφτασε με πούλμαν με την ελληνική σημαία του διαγωνισμού, όταν κατέβηκαν ο κόσμος τους χειροκροτούσε και φώναζε.

Η Μαρίνα, έχοντας περάσει πολύ δύσκολες στιγμές με το θάνατο του μπαμπά της (δείτε το κλάμα τη στον αέρα της ΕΡΤ), είναι έτοιμη να ανέβει στην σκηνή και να κάνει υπερήφανη την χώρα μας.

«Κρατάμε δυνάμεις για την πρωινή πρόβα μας στο Μάλμε. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή πριν από την πρόβα», είπε μεταξύ άλλων στις κάμερες των εκπομπών. Μάλιστα, έδωσε και μια μικρή λεπτομέρεια για το ρούχο που θα φορέσει, λέγοντας πως θα είναι ροζ - μωβ.

Έφυγε για το Μάλμε η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της για την Eurovision

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για το τραγούδι της

«Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να πω ότι αυτό το ότι “η Ελλάδα είναι το τάδε και το τάδε” δεν το είπα ποτέ εγώ από το στόμα μου. Σιγά μην πω εγώ τι είναι η Ελλάδα! Απλώς μου έγινε μια ερώτηση κι εγώ απάντησα περιφραστικά. Τέλος πάντων ήθελα να εξηγήσω αυτό που θα σας πω και τώρα, ότι δηλαδή αυτές οι εικόνες είναι αληθινές. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω ούτε να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη από αυτό που είναι. Όμως πραγματικά, όπως ζω εγώ και με τις εικόνες που έχω καταγράψει με τα μάτια μου και την ψυχή μου μεγαλώνοντας, δεν πιστεύω ότι κάτι που έχουμε δείξει στο βίντεο κλιπ δεν είναι αληθινό. Η πόλη είναι αυτή που είναι», είχε πει στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ.