Ελένη Τσολάκη - Παύλος Πετρουλάκης: Η απόφαση που πήρε το ζευγάρι για τις ημέρες του Πάσχα

Τα σχέδια τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης είναι από τα πιο δεμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, όπου κρατάνε τη σχέση και το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλουν να προστατεύσουν την ιδιωτικότητα τους.

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 16 Σεπτεμβρίου 2017, σε μια ρομαντική τελετή πλάι στο κύμα. Από τότε μέχρι και σήμερα παραμένουν ερωτευμένοι, γεγονός που φαίνεται και από τις δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποιούν - δείτε εδώ φωτογραφίες από την πιο πρόσφατη.

Η απόφαση Τσολάκη - Πετρουλάκη για τις ημέρες του Πάσχα

Ελένη Τσολάκη και Παύλος Πετρουλάκης ανυπομονούν για τις ημέρες του Πάσχα, καθώς δεν θα έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα περάσουν όμορφές στιγμές. Σύμφωνα με την Real Life, αποφάσισαν να επισκεφθούν την οικογένεια της παρουσιάστριας στην Θεσσαλονίκη. Στην συνέχεια, θα κάνουν πιθανόν μια απόδραση σε κάποιο ήρεμο νησί. Ωστόσο, ο προορισμός δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

Η εκπομπή Πρωινό Σουσου θα σταματήσει για τις ημέρες του Πάσχα την Μ. Τετάρτη και θα λείψει από το OPEN μια ημέρα περίπου εβδομάδα.

Ελένη Τσολάκη Παύλος Πετρουλάκης

Μέχρι στιγμής ωστόσο απολαμβάνουν την ηρεμία του σπιτιού τους. Ελένη Τσολάκη και Παύλος Πετρουλάκης μένουν στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην Παλλήνη και η παρουσιάστρια του Πρωινό Σουσού μέσα από τα social media της έχει παρουσιάσει κάποιες εικόνες από αυτό.

Είναι μοντέρνο και "ζεστό", με μεγάλο κήπο και πισίνα σε αυτόν. Εκεί περνά πολλές από τις ημέρες του καλοκαιριού η ίδια, κάνοντας και γυμναστική που τόσο της αρέσει. Το εσωτερικό του είναι μίνιμαλ, σε λευκές και γκρι αποχρώσεις, με το ξύλο να κυριαρχεί.

Φωτογραφίες από το ζεστό και εντυπωσιακό σπίτι τους έχει μοιραστεί η Ελένη Τσολάκη με φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρός στο προφίλ της στο Instagram - δείτε τες εδώ.