Με τζάκι στο σαλόνι και πισίνα στον κήπο - Φωτογραφίες από το μίνιμαλ σπίτι της Ελένης Τσολάκη & του Παύλου Πετρουλάκη στα Βόρεια Προάστια

Η "φωλιά" τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Κρατούν την προσωπική τους ζωή όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς επιθυμούν να κρατούν τις στιγμές τους για τον εαυτό τους και να χωρίς δίνουν τροφή για σχολιασμό στα media (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη δεξίωση του γάμου τους). Μένουν στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην Παλλήνη και η παρουσιάστρια του Πρωινό Σουσού μέσα από τα social media της έχει παρουσιάσει κάποιες εικόνες από αυτό.

Είναι μοντέρνο και "ζεστό", με μεγάλο κήπο και πισίνα σε αυτόν. Εκεί περνά πολλές από τις ημέρες του καλοκαιριού η ίδια, κάνοντας και γυμναστική που τόσο της αρέσει. Το εσωτερικό του είναι μίνιμαλ, σε λευκές και γκρι αποχρώσεις, με το ξύλο να κυριαρχεί.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη

undefined

Τζάκι Τσολάκη

undefined

undefined

undefined

undefined

Τσολάκη πισίνα

Τσολάκη κήπος

Τσολάκη αυλή

Πηγή: Instagram

Το πρώτο τους ραντεβού

Καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8/12, αμέσως μετά το Πρωινό Σουσού, η Ελένη Τσολάκη, η οποία μίλησε για την καριέρα της και την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση, αλλά και για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη (δείτε εδώ την συμφωνία που έχουν κάνει μεταξύ τους).

Όσον αφορά, μάλιστα, στον σύζυγό της, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αποκαλύψει μία συνάντηση που είχε με τους δυο τους πριν από πολλά χρόνια, πριν ακόμα αποκαλύψουν πως είναι σε σχέση, στα πρώτα τους ραντεβού, με την παρουσιάστρια του OPEN να είναι αμήχανη.

«Πόσα χρόνια είστε μαζί; Σας θυμάμαι μαζί σε εκείνο το ραντεβού, σε μια ψαροταβέρνα. Θυμάμαι ακόμα τη συνάντησή μας. Θυμάμαι ακόμα τότε που κόλλησες. “Μα η Μενεγάκη ήρθε και κάθισε δίπλα μου;”. Μα κι εγώ το ίδιο θα πάθαινα αν ήμουν σε ραντεβού που δεν θα ήθελα να γίνει γνωστό. Το ένιωσα στο βλέμμα σου, γιατί έτσι έχουν τα πράγματα, όταν είσαι στην αρχή μιας σχέσης, δεν θέλεις να σε δούνε», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη, με την Ελένη Τσολάκη να της απαντά: «Εσωτερικά, όμως, είχα εμπιστοσύνη».

Και η παρουσιάστρια του MEGA, συνέχισε: «Εγώ δεν το είπα ούτε στον κολλητό μου, σαν να μην σας είδα. Δεν το κάνω, γιατί δεν μου αρέσει. Μου το είχαν κάνει στο παρελθόν. Πράγματα που δεν μου αρέσει να μου τα κάνουν, δεν τα κάνω ή τουλάχιστον προσπαθώ. Πόσα χρόνια είστε μαζί, ρε παιδί μου;».

Και αφού η ίδια απάντησε, εξήγησε τι αλλάζει από μία σχέση σε έναν γάμο: «Στα 9 βαδίζουμε. Νομίζω ότι αυτό που αλλάζει τα πράγματα είναι το παιδί. Εκεί αλλάζουν οι προτεραιότητες, η καθημερινότητα, το άγχος, αυτά που ζητάει ο ένας από τον άλλο. Το χωρίς το παιδί νομίζω ότι πάνω κάτω είναι το ίδιο. Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν και έχουν συμφιλιωθεί με αυτό, γιατί σημαίνει πως ακούνε την καρδιά τους. Δεν το είχα ποτέ όνειρο να παντρευτώ, αλλά συνέβη και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει φέρει η ζωή».