Στιγμές ευτυχίας για την Ελένη Τσολάκη και τον Παύλο Πετρουλάκη - Η φωτογραφία από την δεξίωση του γάμου τους

Αφορμή τα 6 χρόνια γάμου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης παντρεύτηκαν το 2017 στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο Island Residence. Το παρών έδωσαν αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας τους, φίλοι και συνάδελφοι που τους ευχήθηκαν με τα καλύτερα λόγια.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Χρύσα Καλπάκη και ο Ιωσήφ Μαρινάκης, με τους οποίους διατηρούν φιλική σχέση εδώ και χρόνια (να σημειώσουμε πως το ζευγάρι σήμερα έχει χωρίσει), όπως και η κολλητή φίλη της παρουσιάστριας, Μαρία Τσακίρη.

Η Ελένη Τσολάκη μάλιστα, έμοιαζε με πριγκίπισσα! Επέλεξε ένα νυφικό σχεδιασμένο από την σχεδιάστρια μόδας Μαρία Κονίδη, ενώ την εμφάνιση της επιμελήθηκε ο φίλος της Βασίλης Μπουλούμπασης.

6 χρόνια γάμου για την Ελένη Τσολάκη και τον Παύλο Πετρουλάκη

Μέχρι σήμερα το ζευγάρι παραμένει πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο! Κλείνουν 6 χρόνια έγγαμου βίου και η παρουσιάστρια θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την δεξίωση του γάμου τους (δείτε επίσης βίντεο από τις ετοιμασίες της).

Να σημειώσουμε πως τόσο η Ελένη, όσο και ο Παύλος Πετρουλάκης είναι από τα ζευγάρια που θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που έχουν καταφέρει με επιτυχία.

Ελένη Τσολάκη Παύλος Πετρουλάκης γάμος

Οι δηλώσεις που είχε κάνει για τον γάμο τους

«Με τον Παύλο είμαστε μαζί επτά χρόνια. Έναν χρόνο μετά τον γάμο μας έγραφαν ότι χωρίσαμε. Μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια άλλαξαν πολλά επαγγελματικά και προσωπικά», είχε πει η παρουσιάστρια στην εκπομπή The 2night show.

«Είναι δύσκολη η συνθήκη, είναι αντίθετα τα ωράρια με τον σύζυγό μου. Αλλά βρίσκουμε χρόνο να βρεθούμε. Θέλει υπομονή και από τους δυο μας. Δεν έρχεται να με δει στην εκπομπή, δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Δε θέλει να γίνει κομμάτι όλου αυτού του πράγματος και αυτό μ’ αρέσει σε εκείνον», είχε εξομολογηθεί.