Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νέες πληροφορίες για το χωρισμό Μαρινάκη - Καλπάκη! «Υπήρχαν ζητήματα και...»

«Κάθε τέλος μια νέα αρχή»

Νέες πληροφορίες για το χωρισμό Μαρινάκη - Καλπάκη! «Υπήρχαν ζητήματα και...»
News 23.04.2021 10:33
Από Ελένη Ζουγανέλη

Νέες πληροφορίες ήρθαν στην δημοσιότητα για τον χωρισμό του Ιωσήφ Μαρινάκη και της Χρύσας Καλπάκη, έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας και 4 χρόνια γάμου.

Η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Happy Day, πως ο ηθοποιός και η σύζυγός του έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και άνθρωποι από το περιβάλλον τους περίμεναν ότι θα γίνει κάποια προσπάθεια για να τα ξαναβρούν, αλλά δεν τα κατάφεραν

«Εκτιμώ ένα ζευγάρι που κάνει την προσπάθειά του, εξαντλεί όλα τα περιθώρια. Προφανώς, υπήρχαν ζητήματα και δεν το είχαν ανακοινώσει. Από κάποια στιγμή και μετά αν βλέπεις ότι δεν οδηγεί και δεν βγαίνει πουθενά, παίρνεις τις αποφάσεις σου. Κάθε τέλος μια νέα αρχή. Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Για να έχουν πάρει αυτήν την απόφαση, το έχουν κάνει συνειδητά», είπε από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η πρώτη δήλωση της Χρύσας Καλπάκη για το χωρισμό από τον Ιωσήφ Μαρινάκη

Η Χρύσα Καλπάκη, έκανε στην Φαίη Σκορδά την πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό της, μιλώντας με τα πιο όμορφα λόγια για τον άνθρωπο που έζησε μαζί 14 χρόνια από τη χωή της.

«Ναι έχουμε χωρίσει. Υπάρχει όμως πολλή αγάπη. Ο Ιωσήφ θα είναι ο άνθρωπός μου για μια ζωή», ανέφρερε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη παντρεύτηκαν το 2014 με πολιτικό γάμο στο Μανχάταν ενώ το 2016 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος τους στην Κρήτη.

«Το όνειρο μας είναι να αποκτήσουμε ένα παιδάκι», δήλωσε ο Ιωσήφ Μαρινάκης το 2019

«Το κοινό μας όνειρο με τη Χρύσα είναι κάποια στιγμή να γίνουμε οικογένεια, να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Να έχουμε την υγεία μας, να είμαστε καλά, να μπορέσουμε να έχουμε και λίγο χρόνο παραπάνω για μας, γιατί δουλεύουμε και οι δύο πάρα πολύ.

Απλά πράγματα, που τα θεωρούμε δεδομένα, αλλά καταλαβαίνουμε την αξία τους, γιατί ο χρόνος είναι το μοναδικό πράγμα στη ζωή που δεν αγοράζεται. Βλέπω το μέλλον και τον κοινό μας βίο με τη Χρύσα με χαμόγελο», είχε πει στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννης Παπαζήσης: Η τελευταία του ανάρτηση πριν τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό του με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου

Αποκλειστικό: Χώρισαν μετά από 35 χρόνια γάμου ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη

Share