Χώρισαν Ιωσήφ Μαρινάκης και Χρύσα Καλπάκη

Διαζύγιο για το ζευγάρι που δήλωνε τρελά ερωτευμένο έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισαν Ιωσήφ Μαρινάκης και Χρύσα Καλπάκη

Λίγες ημέρες μετά την είδηση πως χώρισε η Πένυ Αγοραστού, η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε πως διαζύγιο παίρνουν και ο Ιωσήφ Μαρινάκης με την Χρύσα Καλπάκη, έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας.

«Ήταν ένα ζευγάρι πολύ πολύ αγαπημένο και όσοι τους έχουμε ζήσει, γνωρίζουμε. Εγώ την γνωρίζω από τη Θεσσαλονίκη και μίλησα μαζί της πριν από λίγη ώρα. Ένα ζευγάρι που ήταν πάρα πολύ αγαπημένο», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η πρώτη δήλωση της Χρύσας Καλπάκη για το χωρισμό από τον Ιωσήφ Μαρινάκη

Η Χρύσα Καλπάκη, έκανε στην Φαίη Σκορδά την πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό της, μιλώντας με τα πιο όμορφα λόγια για τον άνθρωπο που έζησε μαζί 14 χρόνια από τη χωή της.

«Ναι έχουμε χωρίσει. Υπάρχει όμως πολλή αγάπη. Ο Ιωσήφ θα είναι ο άνθρωπός μου για μια ζωή», ανέφρερε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη παντρεύτηκαν το 2014 με πολιτικό γάμο στο Μανχάταν ενώ το 2016 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος τους στην Κρήτη.

«Το όνειρο μας είναι να αποκτήσουμε ένα παιδάκι», δήλωσε ο Ιωσήφ Μαρινάκης το 2019

«Το κοινό μας όνειρο με τη Χρύσα είναι κάποια στιγμή να γίνουμε οικογένεια, να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Να έχουμε την υγεία μας, να είμαστε καλά, να μπορέσουμε να έχουμε και λίγο χρόνο παραπάνω για μας, γιατί δουλεύουμε και οι δύο πάρα πολύ.

Απλά πράγματα, που τα θεωρούμε δεδομένα, αλλά καταλαβαίνουμε την αξία τους, γιατί ο χρόνος είναι το μοναδικό πράγμα στη ζωή που δεν αγοράζεται. Βλέπω το μέλλον και τον κοινό μας βίο με τη Χρύσα με χαμόγελο», είχε πει στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ.