Ελένη Τσολάκη: Η "άγνωστη" συμφωνία που έκανε με τον σύζυγο της Παύλο Πετρουλάκη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: Η

Μετά το τέλος της εκπομπής Καλοκαίρι Not, η Ελένη Τσολάκη επιστρέφει και πάλι στο Open. Αυτή τη φορά όμως στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, με νέα πρόσωπα στο πλευρό της. Σε δηλώσεις μάλιστα που έκανε στις κάμερες, λίγο πριν την πρεμιέρα, έκανε και μια αποκάλυψη για τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη.

Η άτυπη συμφωνία που έκαναν Τσολάκη - Πετρουλάκης

«Δεν ήταν καλοκαίρι αυτό με όλα αυτά που συνέβησαν. Δεν μπορούσαμε να το χαρούμε. Θέλω να σκέφτομαι αισιόδοξα. Επειδή εγώ έκατσα έναν χρόνο, δηλαδή ήμουν στο σπίτι και δε δούλευα… Οπότε και ξεκουράστηκα και είχαμε τον χρόνο και για τους δύο μας, οπότε ήταν όλα καλά.

Οπότε όταν ξεκίνησα να δουλεύω ήταν σαν μια άτυπη συμφωνία, ότι πρέπει να το κάνω όλο αυτό γιατί αγαπώ τη δουλειά μου και ήταν και μία πρόταση που ήθελα πάρα πολύ.

Στα κανάλια σου γίνεται μία πρόταση, την αποδέχεσαι, το συζητάς και από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» εξήγησε η Ελένη Τσολάκη.

Με αυτή την εκπομπή επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση η Τσολάκη

Είναι επίσημο πλέον, καθώς η μεγάλη πρεμιέρα για το «Open Weekend» πλησιάζει ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι η Ελένη Τσολάκη. Από τις 11 Σεπτεμβρίου η ίδια μαζί με την ομάδα της θα μας λέει "Καλημέρα" στις 09:50.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή θα έχει λαμπερούς καλεσμένους αλλά και αγαπημένα πρόσωπα τα οποία θα έρχονται στο στούντιο. Ακόμα η εκπομπή θα συνδέεται με όλη την Ελλάδα και θα μεταφέρει τις πιο όμορφες εικόνες παρέα με ανθρώπους που αξίζει να ακουστούν.

Μαζί με την Ελένη θα είναι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ενώ στην παρέα τους θα συμμετέχουν η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Ο Βασίλης Αναστασόπουλος αναλαμβάνει το ειδησεογραφικό κομμάτι της εκπομπής και θα έχει όλο το ρεπορτάζ για τα θέματα της επικαιρότητας.

Η διεθνούς φήμης chef Ντίνα Νικολάου αποκαλύπτει αγαπημένες της συνταγές και μαγειρεύει τα πιο νόστιμα πιάτα, δίνοντας όλες τις συμβουλές για το τέλειο αποτέλεσμα.