OPEN - Καλοκαίρι NOT: Τίτλοι τέλους για την Ελένη Τσολάκη

Η ανακοίνωση στον αέρα του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
OPEN - Καλοκαίρι NOT: Τίτλοι τέλους για την Ελένη Τσολάκη

Σήμερα 27/8 είναι η τελευταία ημέρα που βγαίνει στον αέρα του OPEN η εκπομπή Καλοκαίρι Not, με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη. Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του, αφού σε λίγες ημέρες μπαίνει ο Σεπτέμβρης, κάτι που σημαίνει πως ήρθε η ώρα να πάρει την σκυτάλη η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στην έναρξη λοιπόν της εκπομπής η Ελένη Τσολάκη θέλησε να ανακοινώσει πως ήρθε η ώρα να πουν το τελευταίο "αντίο" καθώς είναι η τελευταία ημέρα που την βλέπουμε στο πλατό.

Τα τελευταία λόγια της Τσολάκη στο Καλοκαίρι Not

«Η τελευταία μας Παρασκευή εδώ στο Καλοκαίρι #not. Αποδείχτηκε τελικά ότι ο τίτλος ήταν προφητικός, όποιος το σκέφτηκε μάλλον αυτό το καλοκαίρι θα είχε στο μυαλό του. Για εμάς ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι γιατί συνέβησαν πράγματα που δεν είχαμε ξαναδεί και ευχόμαστε να μην ξαναδούμε και ποτέ. Είναι η τελευταία μας καλημέρα, τουλάχιστον Αυγουστιάτικη -να λέμε και την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Τσολάκη θα επιστρέψει στις 11 Σεπτεμβρίου στο OPEN, αλλά στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Τσολάκη και ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το OPEN

Στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη βγήκε πρόσωπο του OPEN και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το κανάλι. Αυτή μάλιστα, ήταν η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση μέσα από την συχνότητα του εν λόγω σταθμού.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πορφύρη. Στην έναρξη της μαγειρικής ο σεφ αποκάλυψε πως η συνεργασία του με το κανάλι τελειώνει σήμερα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ποιο θα είναι το μέλλον του στην τηλεόραση.

«Τελευταία μου ημέρα εδώ στο Open, τελευταία συνταγή, αλλά δεν έχει να κάνει. Μπορεί να κλείνει ένας κύκλος τριών χρόνων, αλλά ανοίγει ένας άλλος» ανέφερε ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «MasterChef». Αυτό είναι το τέταρτο κατά σειρά πρόσωπο που αποχωρεί από το OPEN.