Μετά από Καινούργιου - Χρηστίδου αποχώρησε και άλλο πρόσωπο από το OPEN

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μετά από Καινούργιου - Χρηστίδου αποχώρησε και άλλο πρόσωπο από το OPEN

Στον αέρα της εκπομπής ο Μιχάλης Τσίγκρης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής την αποχώρησή του από το κανάλι του Open. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Open Sport» θέλησε να αποχαιρετήσει τους συναδέλφους του καθώς ευχαρίστησε και τον σταθμό για την συνεργασία τους.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω το Open για την ευκαιρία πριν από τρία χρόνια. Πραγματικά ευχαριστώ. Το Open Sport κάθε εβδομάδα θα είναι καλύτερο από την προηγούμενη, όπως και κάθε χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Σε ευχαριστώ εσένα προσωπικά για όλα, τον Άγγελο Ντρόπρο και όλους μου τους συναδέρφους».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής Μανώλης Σφακάκης εμφανώς κι αυτός συγκινημένος τον χειροκρότησε on air και μαζί του χειροκρότησαν και όσοι βρίσκονταν στο πλατό.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από την εκπομπή

Αυτή θα πάρει τη θέση της Αννίτας Πάνια στο Open

Η συνεργασία της Αννίτας Πάνια με το Open έφτασε στο τέλος της και έτσι, το κανάλι έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για το πρόσωπο που θα καλύψει το κενό που αφήνει πίσω της η παρουσιάστρια στην μεσημεριανή ζώνη.

Η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να κάνει μία αλλαγή στην καριέρα της καθώς όπως είχε παραδεχθεί και η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό, η εκπομπή της δεν την κάλυπτε.

«Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία να γίνει με πιο πολλή αγάπη στον τηλεθεατή. Ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής είναι η εμπορική τοποθέτηση. Σέβομαι τις επιχειρηματικές σχέσεις αλλά την ίδια στιγμή είναι σε βαθμό απάνθρωπο η τόση πολλή τοποθέτηση με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου. Εννοείται με ενοχλεί», είχε πει η Αννίτα Πάνια.

Από τη μεριά του Open σκοπεύει να φέρει στην επιφάνεια ένα πρόσωπο που χάθηκε λίγο από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια, καθώς έγινε για πρώτη φορά μανούλα.

Ο λόγος για την Νικολέττα Ράλλη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη. Τελευταία φορά που είδαμε την παρουσιάστρια στην τηλεόραση, ήταν το 2018 σε καλοκαιρινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

Νικολέττα Ράλλη Open