Ανακοίνωσε την ομάδα της στο Open μέσω Instagram η Μπέτυ Μαγγίρα

Έτοιμη για το νέο της επαγγελματικό βήμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε την ομάδα της στο Open μέσω Instagram η Μπέτυ Μαγγίρα

Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι έτοιμη να αναλάβει τη νέα πρωινή εκπομπή του Open και μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να ανακοινώσει τα μέλη που θα βρίσκονται στην ομάδα της μέσα από μία σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν ακόμα κυκλοφορήσει κάποιο επίσημο trailer ή κάποια ανακοίνωση από το κανάλι, η Μπέτυ Μαγγίρα «πρόδωσε» τους συνεργάτες της!

Αυτή θα είναι η ομάδα της Μπέτυς Μαγγίρα στο Open

Στο πλευρό της λοιπόν η αγαπημένη παρουσιάστρια θα έχει τον Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος ανακοίνωσε ήδη τα ευχάριστα νέα για την τηλεοπτική τους συνεργασία με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μπέτυ Μαγγίρα Μακαλιάς

Μαζί της, στην ομάδα της εκπομπής της θα βρίσκεται και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σαράντος, καθώς και ο μάγειρας, Κυριάκος Μελάς, ενώ την ομάδα συμπληρώνει η ηθοποιός, Αθηνά Αφαλίδου.

Μπέτυ Μαγγίρα Δημήτρης Σαράντος

Μπέτυ Μαγγίρα Κυριάκος Μελάς
Μπέτυ Μαγγίρα Αθηνά Αφαλίδου

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και την Μπέτυ»

Πριν από λίγο καιρό, η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με την αδερφή της. Όπως εξήγησε, δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός μεταξύ τους.

Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, για το παιδί της και για τη συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του YFSF, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Γιάννη Δαλιανίδη.

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, είμαι 5 χρόνια μεγαλύτερη από την Μπέτυ και όταν γεννήθηκε η Μπέτυ εμένα μου δόθηκε η ευθύνη να την προσέχω. Οπότε από 5 χρονών λειτουργούσα ως μικρή μαμά της Μπέτυς. Σε τι να την ανταγωνιστώ στο ύψος; Έχει το ύψος της, έχω το ύψος μου γίνεται να φτάσω το ύψος της, δεν γίνεται. Στο ταλέντο; Σε τι, έχω την προσωπικότητα μου, έχει την δική της.

Ματθίλδη Μαγγίρα Μπέτυ

Ο Γιάννης Διαλανίδης όταν με γνώρισε ήθελε να με υιοθετήσει όμως δεν ήθελα να στεναχωρήσω τους γονείς μου. Είχαμε μία πολύ αληθινή και ουσιαστική επαφή από την πρώτη στιγμή που τον είδα και με είδε».