OPEN: Αυτή παίρνει την θέση της Κατερίνας Καινούργιου - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Είναι πλέον οριστικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
OPEN: Αυτή παίρνει την θέση της Κατερίνας Καινούργιου - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Με μια επίσημη ανακοίνωση του OPEN που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα, αποκαλύφθηκε ποια πρόκειται να αντικαταστήσει την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο λόγος για την Μπέτυ Μαγγίρα, της οποίας το όνομα είχε ακουστεί αρκετές φορές, ωστόσο τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση. Η ίδια θα καλημερίζει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό.

Η ανακοίνωση του OPEN για την Μπέττυ Μαγγίρα

«Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται.

Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ».

OPEN η Μπέττυ Μαγγίρα παίρνει την θέση της Κατερίνας Καινούργιου

Άλλοι πηγαίνουν στο Open και άλλοι φεύγουν

Επίσημα και με την βούλα στο δυναμικό του MEGA ανήκει πλέον η Σίσσυ Χρηστίδου. Ο σταθμός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, καλωσορίζοντας την παρουσιάστρια στην ομάδα του, το ίδιο και την Αγγελική Νικολούλη.

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η ήρεμη δύναμη της ψυχαγωγίας. Το γελαστό πρόσωπο που εμπιστεύεται και ακολουθεί ο τηλεθεατής επειδή εμπιστεύεται την αλήθεια και την αυθεντικότητά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου διαθέτει το σπάνιο χάρισμα της ζεστής και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον κόσμο κι αυτό την κάνει ξεχωριστή.

Από το ξεκίνημά της στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι σήμερα διατηρεί στο ακέραιο τον αυθορμητισμό της και την θετική της προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την εκπομπή της. Η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται στο MEGA και θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μας.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε πολλές ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σταθμού.

Στο MEGA και επίσημα η Σίσσυ Χρηστίδου

Επίσης, άλλο ένα πρόσωπο λέει αντίο στο κανάλι του «Open» καθώς μετά από τις τελευταίες μεταγραφές σειρά έχει και η Μαρία Σαγανά η οποία πήρε την τελική της απόφαση.

Μετά από έναν χρόνο που είχε αναλάβει την διεύθυνση προγράμματος δεν θα ανήκει πια στο δυναμικό του σταθμού.

Μαρία Σαγανά - Αποχώρηση βομβα

Πρόκειται για μια απόφαση που φαίνεται πως διάλεξε η ίδια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε ταύτιση απόψεων με τον σταθμό ως προς τη στρατηγική και τη δημιουργία προγράμματος.