YFSF highlights 14/3: Οι επικές μεταμορφώσεις και ο νικητής της βραδιάς

Ξεχώρισαν ο Ησαΐα Ματιάμπα και η Κατερίνα Στικούδη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF highlights 14/3: Οι επικές μεταμορφώσεις και ο νικητής της βραδιάς

Αφού έγιναν κάποιες αλλαγές μετά την αποχώρηση του Κώστα Δόξα, το χθεσινό επεισόδιο 14/3 του YFSF ήταν για ακόμα μια φορά καθηλωτικό.

Τα higlights του YFSF

Το βαρύ του ζεϊμπέκικο του Λευτέρη Ελευθερίου ως Κωνσταντίνος Αργυρός

Για την Αθήνα του μας τραγούδησε ο Λευτέρης Ελευθερίου ως άλλος Κωνσταντίνος Αργυρός στο YFSF.

Μας μετέφερε σε ένα γραφικό ταβερνάκι της πρωτεύουσα περασμένων δεκαετιών δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του ενώ χάρισε μοναδικές στιγμές με το ζεϊμπεκικό του.

Από τα highlights και το σήκωμα της καρέκλας με τα δόντια…

Διθυραμβικά τα σχόλια από ρους κριτές και εξαιρετικά εντυπωσιασμένος ο Μιχάλης Ρέππας με το touch των δοντιών…

Συγκλονιστικός ο Ίαν Στρατής ως Steven Tyler των Aerosmith

Μία από τις πιο ερωτικές ροκ μπαλάντες ερμήνευσε ο Ίαν Στρατής ενσαρκώνοντας τον έναν και μοναδικό Steven Tyler στη σκηνή του YFSF.

Ιδιαίτερα εκφραστικός με τα μάτια του – όπως άλλωστε του είχε ζητηθεί – καθήλωσε τόσο με τη σκηνική του παρουσία όσο και με τις φωνητικές του ικανότητες.

Η πρώτη λέξη που βγήκε από τα χείλη της Κατερίνας Παπουτσάκη ήταν «συγκλονιστικός». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι απόψεις και των υπόλοιπων κριτών.

«Ό,τι και να πεις είσαι 10 και πάνω» του είπε ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Μήπως να αρχίσεις να ετοιμάζεις διαβατήρια» ήταν η γνώμη του Μιχάλη Ρέππα που βλέπει μεγάλη καριέρα για εκείνον στο εξωτερικό.

«Θέαμα ακατάλληλο για ανηλίκους» η… Μπέττυ Μαγγίρα

«Γίναμε θέαμα πια ακατάλληλο για ανηλίκους» μάς τραγούδησε η Μπέττυ Μαγγίρα ως Μπέσσυ Αργυράκη στο λαμπερό σόου μεταμορφώσεων.

Στα μάτια του Μιχάλη Ρέππα έκανε έναν άθλο αφού λόγω του physique της δεν ήταν κοντά στην εικόνα της Μπέσσυς Αργυράκη αλλά παρ΄όλα αυτά κατάφερε και έκανε το αδύνατο δυνατό.

Την ίδια στιγμή, ο Τάκης Ζαχαράτος εστίασε στην «καούκα» που φορούσε και στο πώς ξέρει πολύ καλά πώς να μεταχειρίζεται κάθε είδους μεταμφίεση.

Μεταμορφώθηκε σε James Blunt και άφησε άφωνους τους πάντες το αποτέλεσμα!

Ιδιαίτερη πρόκληση η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο YFSF. Μεταμορφώθηκε σε άνδρα, γδύθηκε στη σκηνή και μας τραγούδησε για τον ανεκπλήρωτο έρωτα του James Blunt.

Ομολογουμένως, μία από τις πιο εκπληκτικές μεταμφιέσεις καθώς η ομοιότητα στην εμφάνιση άφησε τους πάντες άφωνους.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από το act της καθώς μπόρεσε μέσα σε όλο το outfit που φορούσε να έχει και άρτιο φωνητικό act.

Αυτή η μεταμόρφωση πήρε τη νίκη της βραδιάς!

Όλοι οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής και πάντα με σεβασμό στα πρόσωπα που ενσάρκωσαν προσπάθησαν να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φωνή και τη σκηνική τους παρουσία σε αλησμόνητες εμφανίσεις.

Ένας όμως θα ήταν ο νικητής και αυτός που θα επέλεγε πού θα δοθεί αυτή τη φορά το χρηματικό ποσό από την ψηφοφορία για καλό σκοπό.

Με την ψηφοφορία κοινού, κριτών και διαγωνιζόμενους να λαμβάνει τέλος η Μαρία Μπεκατώρου πήρε στα χέρια της αποτελέσματα και άρχισε τον… χορό των ανακοινώσεων.