Αλλαγές στο YFSF μετά την αποχώρηση του Κώστα Δόξα

Τα πάνω κάτω στο show του ANT1

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλλαγές στο YFSF μετά την αποχώρηση του Κώστα Δόξα

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Κώστας Δόξας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το YFSF και έτσι, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, πρόκειται να δούμε πολύ σημαντικές αλλαγές να γίνονται στο αγαπημένο show του ΑΝΤ1.

Αρχικά, παρόλο που το επεισόδιο της Κυριακής του YFSF θα προβληθεί κανονικά, δεν είναι σίγουρο εάν θα δούμε επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα μιας και εντοπίστηκε ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού.

YFSF Δόξας

Οι αλλαγές που θα γίνουν στο YFSF

Από την άλλη, η αποχώρηση του Κώστα Δόξα δημιούργησε ένα κενό στο show το οποίο θα καλυφθεί μάλλον με την εμφάνιση ενός guest καλεσμένου κάθε εβδομάδα στο show, από τους προηγούμενους κύκλους.

YFSF - Κρατερός Κατσούλης: Έλαβε μήνυμα από την Ράντου για την εμφάνιση του σαν Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Το πρωί της Δευτέρας, ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε στην παρέα των Κου Κου πως η Ελένη Ράντου του έστειλε μήνυμα, με αφορμή την χθεσινή του εμφάνιση στο YFSF σαν Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Χθες έκανε πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο και επιτυχημένο μουσικό σόου του ΑΝΤ1, με τους καλύτερους διαγωνιζόμενους όλων των κύκλων να μας προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα.

Κρατερός Κατσούλης yfsf μήνυμα από ελένη ράντου

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν αυτή του Κρατερού Κατσούλη που υποδυήθηκε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Έτσι, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως έλαβε μήνυμα από την Ελένη Ράντου, η οποία έμεινε αρκετά εντυπωσιασμένη από το αποτέλεσμα.

Ο Κρατερός είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ συγκινητικό το μήνυμα και είμαι ευγνώμων για αυτό και δεν το περίμενα… Με ξάφνιασε ευχάριστα το μήνυμα της Ελένης Ράντου που εκ μέρος τους και των δύο μου έστειλαν ένα πολύ όμορφο και πολύ θετικό μήνυμα. Τους ευχαριστώ πολύ.»