Τέλος από το YFSF ο Κώστας Δόξας

Η επίσημη ανακοίνωσή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τέλος από το YFSF ο Κώστας Δόξας

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, ο Κώστας Δόξας μέσω από μία επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστή την οριστική αποχώρησή του από το Your Face Sounds Familiar, μετά από τις κατηγορίες που δέχθηκε από την πρώην σύζυγό του.

O τραγουδιστής, αφού απάντησε με μία ανακοίνωση στη σύζυγό του, εξήγησε πως δεν μπορεί να συνεχίσει με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 μιας και χρειάζεται όλο το χρόνο για να ασχοληθεί με την αποκατάσταση της αλήθειας.

Η ανακοίνωση του Κώστα Δόξα για την αποχώρησή του από το YFSF

Κώστας Δόξας YFSF

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF

"Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», για προσωπικούς λόγους. Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο".

Έξαλλος ο Λιάγκας με την νίκη του Δόξα στο YFSF - «Ήταν αδικία»

Έπειτα από 2 αναβολές λόγω κορωνοϊού, το YFSF Star version έκανε πρεμιέρα και ο πρώτος νικητής του live, ήταν ο Κώστας Δόξας, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή ως Δέσποινα Βανδή. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτήρισε την νίκη του άδικη.

Η Μαρία Μπεκατώρου με ένα εντυπωσιακό φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη, δεν σταματούσε να χαμογελάει πλατιά, ενώ όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100%, με έναν όμως να ξεχωρίζει.

Μπορεί οι κριτές να έκριναν καλύτερη εμφάνιση άλλη, ωστόσο, ο κόσμος έκρινε πως ο Κώστας Δόξας άξιζε να κερδίσει την πρώτη θέση, ένα γεγονός που δεν άρεσε στον Γιώργο Λιάγκα.