Κώστας Δόξας: Απαντά στις κατηγορίες της πρώην συζύγου του - «Αγανάκτηση, η πραγματικότητα απουσιάζει»

Φανερά ενοχλημένος η πρώην σύζυγός του εμπλέκει τη μικρή τους κόρη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κώστας Δόξας: Απαντά στις κατηγορίες της πρώην συζύγου του - «Αγανάκτηση, η πραγματικότητα απουσιάζει»

Ο Κώστας Δόξας με μια ανάρτηση του θέλησε να απαντήσει στις κατηγορίες που φαίνεται να του προσάπτει η πρώην σύζυγός του.

Ο τραγουδιστής φανερά νευριασμένος και αγανακτισμένος έστειλε μια επιστολή που εξηγεί πως δεν θέλει να συμμετέχει σε όλο αυτό σεβόμενος τη κόρη του, μάλιστα σήμερα θα τον δούμε καλεσμένο στο «Χιούστον το Λύσαμε».

Ολόκληρη η απάντηση του Κώστα Δόξα

«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου. Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος»

δοξας σύζυγος

Έξαλλος ο Λιάγκας με την νίκη του Δόξα στο YFSF - «Ήταν αδικία»

Έπειτα από 2 αναβολές λόγω κορωνοϊού, το YFSF Star version έκανε πρεμιέρα και ο πρώτος νικητής του live, ήταν ο Κώστας Δόξας, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή ως Δέσποινα Βανδή. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτήρισε την νίκη του άδικη.

Η Μαρία Μπεκατώρου με ένα εντυπωσιακό φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη, δεν σταματούσε να χαμογελάει πλατιά, ενώ όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100%, με έναν όμως να ξεχωρίζει.

Μπορεί οι κριτές να έκριναν καλύτερη εμφάνιση άλλη, ωστόσο, ο κόσμος έκρινε πως ο Κώστας Δόξας άξιζε να κερδίσει την πρώτη θέση, ένα γεγονός που δεν άρεσε στον Γιώργο Λιάγκα.