Χιούστον το λύσαμε: Ο Κώστας Δόξας και η Βαλέρια Κουρούπη οι αποψινοί καλεσμένοι

Σε ποιες ερωτήσεις θα αναγκαστούν να απαντήσουν;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χιούστον το λύσαμε: Ο Κώστας Δόξας και η Βαλέρια Κουρούπη οι αποψινοί καλεσμένοι

Χιούστον το Λύσαμε βλέπουμε απόψε στον Αντ1 και καλεσμένοι αυτή τη φορά είναι ο Κώστα; Δόξας και η Βαλέριας Κουρούπη.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης απομονωμένοι σε έναν διεθνή διαστημικό σταθμό, σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έρχεται… σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας και φιλοξενούν πρόσωπα της επικαιρότητας τα οποία απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και εκτελούν θεότρελες αποστολές.

Την Παρασκευή 5 Μαρτίου στον διαστημικό σταθμό του Φάνη και του Νικόλα ταξιδεύει ο Κώστας Δόξας:

Για ποιον λόγο πιστεύει ότι το φετινό «Your Face Sounds Familiar-Αll Star» θα είναι το καλύτερο; Ποιος του άλλαξε το επώνυμο και γιατί;

Τι αναφέρει για τη σχέση του με τον αδερφό του, Άκη Δείξιμο; Είναι ρομαντικός; Πώς τα πηγαίνει στις μιμήσεις και την παντομίμα; Γιατί ο πρώτος του γάμος κράτησε μόλις 10 μέρες;

Αμέσως μετά η Βαλέρια Κουρούπη απαντά σε όλες τις περίεργες ερωτήσεις των παρουσιαστών:

κουρούπη χιούστον το λύσαμε

Ποια είναι η συμβουλή που της έδωσε ο Γιάννης Μπέζος; Πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον Μπέζο; Έχει καταφέρει να αποβάλει τον ρόλο της Λίλης ή τη φοβούνται ακόμα στον δρόμο; Πόσο εθισμένη είναι, τελικά, στη γυμναστική; Η ηθοποιός λίγες μέρες πριν είχε τοποθετηθεί και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Μαζί με τον Φάνη και τον Νικόλα θα είναι ο άνκορμαν/ ανταποκριτής/ επιστημονικός συνεργάτης/ κονεσέρ/ ειδήμων σε διεθνή θέματα/ παλαίμαχος σταρ/ άσσος του ρεπορτάζ, Μάκης Παπασημακόπουλος.

Συμμετέχουν επίσης ως μέλη του πληρώματος, η Αναστασία και ο κ. Σάκης.

Γιατί δεν βρίσκεται στους Χιούστον ο Θανάσης Πασσάς

Ο Θανάσης Πασσάς μίλησε στη κάμερα του Happy Day για την εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε όπου βλέπουμε τους φίλους του και όχι τον ίδιο αλλά αποκάλυψε και την άποψη του στο θέμα των παιδιών.

«Δεν έχω πικρία που δεν είμαι στο “Χιούστον το λύσαμε”, δεν ανήκει το κανάλι στα παιδιά. Τους δόθηκε ένα πρότζεκτ, τους είπαν θα είστε οι δυο σας, δεν ξέρω πώς έγινε… Τους βλέπω, τους καμαρώνω, αλλά δεν μου αρέσουν όλα τα βιντεάκια γιατί… δεν είμαι εγώ εκεί!», είπε αρχικά ο Θανάσης Πασσάς που πριν λίγο καιρό είχε κάνει την εμφάνιση του στο J2US μαζί με την Γωγώ Τσαμπά

Στη συνέχεια ο Θανάσης Πασσάς πρόσθεσε: «Ίσως έχω αρχίσει ήδη να γυρίζω επεισόδια με το μικρόφωνο στο χέρι. Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχα το καλοκαίρι έχασα κιλά και άρχισαν να μου την… πέφτουν! Σε μια τόσο ανεύθυνη κοινωνία, το πιο υπεύθυνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να μην κάνεις παιδιά. Μπορείς να δώσεις την ευκαιρία σε παιδιά που έχουν ήδη έρθει και έχουν άτυχη ζωή».

πασσάς χιούστον το λύσαμε