J2US: Τσαμπά και Πασάς αποκαλύπτουν - "Είχα ένα ατύχημα..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
J2US: Τσαμπά και Πασάς αποκαλύπτουν -

Η Γωγώ Τσαμπά και ο Θανάσης Πασσάς είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά ζευγάρια στο φετινό Just The Two Of Us! Σήμερα εμφανίστηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε και αποκάλυψαν για το παιχνίδι, για το ατύχημα του Θανάση και το φυλαχτό της Γωγώς!

Πιο συγκεκριμένα ο Θανάσης δήλωσε:

«Στο πρώτο γύρισμα που κάναμε στο Island είχα ένα ατύχημα και μου βγήκε το γόνατο. Φοράω προστατευτικό για το μηνίσκο μου. Είμαι, όμως, καλά».

Ενώ η Γωγώ Τσαμπά η οποία κρατούσε στα χέρια της και ένα κομποσκοίνι για φυλαχτό αποκάλυψε:

«Όταν μου είπαν ότι θα είμαι με τον Θανάση Πασσά έκλεισα αμέσως… Είμαι έτοιμη να δοκιμάσω και άλλα είδη τραγουδιού εκτός από το δημοτικό τραγούδι» Έκτακτη αποχώρηση απο το J2US, ποιος έφυγε;

Στο αν θα τους δούμε να τραγουδάνε αγγλικό τραγούδι ο Θανάσης ανέφερε:

«Δεν θα πούμε τραγούδι στα αγγλικά. Δεν ξέρω εγώ να μιλάω αγγλικά. Θα πούμε ένα αρβανίτικο τραγούδι… Δεν θα πούμε το τραγούδι που μας πρότεινε ο Γιώργος Θεοφάνους. Θα πούμε ένα παρόμοιο»

Γωγώ Τσαμπά: Οι πρώτες δηλώσεις για το J2US!

Η Γωγώ Τσαμπά, θα λάβει μέρος στο J2US! Η γνωστή τραγουδίστρια υπηρετεί χρόνια το παραδοσιακό τραγούδι και σε λίγες ημέρες θα τη δούμε να… “εκπαιδεύει” τον Θανάση Πασσά.

Το αντισυμβατικό ντουέτο, θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό. Η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τη συμμετοχή της στο μουσικό show.

«Είμαι πολύ καλά. Θα έλεγα ότι είμαι και ευτυχισμένη που θα ζήσω όλο αυτό».

Ίσως κληθείτε να πείτε και τραγούδια διαφορετικού ύφους από αυτά που εσείς υπηρετείτε. Θα το κάνετε με πάθος και την ίδια ζέση;

«Εννοείται, γιατί είναι τραγούδι».

Πως και αποδεχθήκατε τη συγκεκριμένη πρόταση;

Κάθισα και το σκέφτηκα, όμως ο Νίκος Κοκλώνης είναι πολύ φίλος και τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όλο το team έχει τρομερή ζεστασιά, γι’ αυτό και δέχτηκα», ανέφερε η τραγουδίστρια.