YFSF highlights 28/2: Η λαμπερή πρεμιέρα, οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και ο νικητής

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
YFSF highlights 28/2: Η λαμπερή πρεμιέρα, οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και ο νικητής

Το Your Face Sounds Familiar έκανε χθες 28/2 πρεμιέρα μετά τις δύο αναβολές που πήρε λόγω κορωνοϊού και η Μαρία Μπεκατώρου έλαμψε μέσα στο εντυπωσιακό της σύνολο, οι κριτές και οι παίκτες μας υποσχέθηκαν πολλά. Ποιος ήταν ο νικητής;

Αυτά είναι τα highlights του YFSF

«Το Your Face Sounds Familiar All Stars επέστρεψε και είναι all star. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και νομίζω το βλέπετε. Και ξέρω ότι και εσείς είστε! Αυτή τη χρονιά θα το αγαπήσετε και εσείς! Κάναμε αυτό που μας ζητάτε τόσο χρόνια. Συγκεντρώσαμε 10 καλλιτέχνες που με τις εμφανίσεις τους μας έκαναν να αναπολήσουμε, να συγκινηθούμε, να χορέψουμε και να γελάσουμε.

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής. Αυτοί είναι οι all star και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές.

Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ συγκινημένη γιατί από το 2013 έχω συνδεθεί πάρα πολύ με το show. Νιώθω ότι αναβιώνει φέτος ένα πολύ μεγάλο μέρος της ιστορίας του.», είπε η Μαρία Μπεκατώρου ενώ ανακοίνωσε πως φέτος στο show θα βλέπουμε και ντουέτα!

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή «βρέθηκαν» ξανά στην σκηνή

Το YFSF τίμησε την ένωση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή. Στην σκηνή ανέβηκε ο Θανάσης Αλευράς ως Άννα Βίσση κι ο Κώστας Δόξας ως Δέσποινα Βανδή και χάρισαν ένα απολαυστικό στιγμιότυπο αυτής της μουσικής συνύπαρξης.

Η Άννα τραγουδούσε με τον τρόπο της στην Δέσποινα «Σαν Με Κοιτάς» με την δεύτερη αρχικά να δείχνει αδιάφορη. Στην συνέχεια όμως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της και στάθηκε δίπλα της στην ερμηνεία, ώσπου στο τέλος ισοπεδώθηκε στο πάτωμα από το έντονο συναίσθημα.

O Κώστας Δόξας «άναψε φωτιές» ως Δέσποινα Βανδή, λύθηκαν στα γέλια οι κριτές

Ο Κώστας Δόξας μεταμφιέστηκε σε Δέσποινα Βανδή, τραγούδησε ανάμεσα σε φωτιές, χόρεψε με έντονο ρυθμό ενώ προσπάθησε να αποτυπώσει και την έκφρασή της τραγουδίστριας.

Η μεταμφίεσή του ήταν ασύλληπτη ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος του ανέφερε ότι είναι για υπόκλιση.

YFSF Highlights 28/2

Η Ματθίλδη ως Μοσχολιού έκανε την Παπουτσάκη να "λυγίσει"

Η Ματθίλδη Μαγγίρα ως Βίκυ Μοσχολιού καθήλωσε το κοινό. Η ηθοποιός όχι μόνο έμοιαζε εξωτερικά με την μεγάλη ερμηνεύτρια αλλά τραγούδησε ακριβώς με τον τρόπο που τραγουδούσε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μάλιστα, αναφώνησε πως είναι αδύνατον καθώς είναι ίδια και πως ανατρίχιασε, βάζοντας τα κλάματα από την συγκίνηση.

Μάλιστα ο Τάκης Ζαχαράτος της ανέφερε ότι ήταν λες κι είχε την Βίκυ Μοσχολιού μπροστά της σε φωτογραφία και της τραγουδούσε χαϊδεύοντας τα μαλλιά της.

O Κρατερός Κατσούλης συγκίνησε ως Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ο Κρατερός Κατσούλης ανέβηκε απόψε στην σκηνή και έγινε Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύοντας το κομμάτι “Πριν το τέλος” και κατάφερε να συγκινήσει την κριτική επιτροπή.

Αυτός είναι ο νικητής της πρεμιέρας

Νικητής της πρεμιέρας αναδείχθηκε τελικά ο Κώστας Δόξας, ο οποίος "άναψε φωτιές" σαν άλλη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar».

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram