Δεύτερη αναβολή για το YFSF - Κατσούλης: «Είναι πάρα πολλά άτομα στην παραγωγή»

Ακόμη ένα κρούσμα κορωνοϊού καθυστερεί την πρεμιέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεύτερη αναβολή για το YFSF - Κατσούλης: «Είναι πάρα πολλά άτομα στην παραγωγή»

Δεύτερη αναβολή πήρε η πρεμιέρα του YFSF, καθώς βρέθηκε ακόμη ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού. Ωστόσο, δεν πρόκειται για παίκτη, όπως γράφτηκε και κυκλοφόρησε, αλλά για άτομο της παραγωγής.

Την είδηση μετέφερε η εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου», αποκαλύπτοντας μάλιστα όλο το παρασκήνιο γύρω από την απόφαση να αναβληθεί η πρεμιέρα που είχε προγραμματιστεί για τις 21 Φεβρουαρίου.

Ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος συμμετέχει στο YFSF – All Star, είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ να σας πω, ως συμμετέχων παίκτης στο σόου, ότι όλοι είναι με μάσκες, είναι προσεκτικοί και γίνονται συνέχεια rapid tests. Ωστόσο, είναι πάρα πολλά άτομα στην παραγωγή και συμβαίνουν αυτά. Έχω να σας πω ότι αυτοί οι 9 άνθρωποι που είναι εκεί είναι καταπληκτικοί και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».

Αυτοί είναι οι 10 παίκτες του YFSF με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου

Μπέτυ Μαγγίρα

Μπεττυ Μαγγίρα YFSF

Ματθίλδη Μαγγίρα

Ματθίλδη Μαγγίρα YFSF

Κώστας Δόξας

Κώστας Δόξας YFSF

Ησαΐας Ματιάμπα

Ισαϊας Ματιάμπα YFSF

Θανάσης Αλευράς

Θανάσης Αλευράς YFSF

Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη YFSF

Ίαν Στρατής

Ίαν Στρατής YFSF

Τάνια Μπρεάζου

Τάνια Μπρεάζου YFSF

Λευτέρης Ελευθερίου

Λευτέρης Ελευθερίου YFSF

Κρατερός Κατσούλης

Κρατερός Κατσούλης YFSF

YFSF: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες backstage φωτογραφίες

Επιστρέφει για 7η σεζόν το «Your Face Sounds Familiar», με τους πιο δυνατούς παίκτες να είναι έτοιμοι να μας ξετρελάνουν με τις εμφανίσεις τους.

Στο τιμόνι της παρουσίασης, για ακόμη μια φορά, θα βρίσκεται η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ οι παίκτες θα επιστρέψουν με τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Στη φετινή σκηνή του επιτυχημένου μουσικού σόου θα ανεβούν: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις, δυνατές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών, ένα ανατρεπτικό buzzer και hot πρόσωπα και θρύλοι της μουσικής βιομηχανίας που «ζωντανεύουν» μέσα από μεταμορφώσεις που κλέβουν την παράσταση.

Στο «Your Face Sounds Familiar-All Star», οι μιμήσεις, ο χορός και το τραγούδι έχουν πάντα φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι και φέτος, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Δείτε εδώ, στο μεταξύ, και την επίσημη ανακοίνωση για το σόου!

Δείτε παρακάτω backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του 1ου επεισοδίου.

YFSF κατσούλης

YFSF μαγγίρα

YFSF παίκτες

YFSF backstage

YFSF στικούδη