Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το «Your Face Sounds Familiar-All Star»

Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το «Your Face Sounds Familiar-All Star»

Για 7η σεζόν έρχεται το επιτυχημένο και αγαπημένο Your Face Sounds Familiar με τον ΑΝΤ1 να προχωρά σε επίσημη ανακοίνωση.

Η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι ξανά στο τιμόνι της παρουσίασης και με ένα καστ πολλών… αστέρων, το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων επιστρέφει με μεταμορφώσεις που θα συζητηθούν!

Φέτος, κάνουν comeback πρόσωπα που άφησαν την καλλιτεχνική τους σφραγίδα στο σόου τις προηγούμενες χρονιές. Στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar-All Star» ανεβαίνουν οι: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις. Δυνατές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών. Ένα ανατρεπτικό buzzer. Hot πρόσωπα και θρύλοι της μουσικής βιομηχανίας «ζωντανεύουν» μέσα από μεταμορφώσεις που κλέβουν την παράσταση.

Στο «Your Face Sounds Familiar-All Star» οι μιμήσεις, ο χορός και το τραγούδι έχουν πάντα φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι και φέτος, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Το «Your Face Sounds Familiar-All Star» έρχεται στον ANT1 για να δώσει στα βράδια μας τη λάμψη, τη μαγεία, τη χαρά και την εκρηκτική διάθεση των αστεριών του!

«Έκλεισαν» τα ονόματα για την κριτική επιτροπή του YFSF

Το YFSF ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη του επιστροφή σε μία All Star βερσιόν, και σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, έγιναν γνωστά τα ονόματα που έχουν σχεδόν «κλείσει» για να συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή.

Τα ονόματα αυτά, είναι η Μιμή Ντενίση, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που έκλεισε με το show, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Μιχάλης Ρέππας, με τον οποίο υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, ενώ από τη μεριά του ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να πάει φέτος στο YFSF.

YFSF Μιμή Ντενίση

YFSF Τάκης ΖαχαράτοςYFSF Δημήτρης Σταρόβας

Τι πρόβλημα υπάρχει με τον Μιχάλη Ρέππα για την κριτική επιτροπή του YFSF

Ο Μιχάλης Ρέππας έχει υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega γιατί εκεί θα ξεκινήσει τη νέα του σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η οποία έρχεται από το θέατρο στην τηλεόραση και πρόκειται να ξεκινήσει στο κανάλι τον Σεπτέμβρη.

YFSF Μιχάλης Ρέππας

Ακόμα εκκρεμεί να πέσει μία υπογραφή από το Mega, η οποία είναι βασική για την συμμετοχή του Μιχάλη Ρέππα στο show μεταμφιέσεων.