Δέσποινα Βανδή: Ακούει τέρμα Άννα Βίσση μαγειρεύοντας για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν

Ο χαμός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Ακούει τέρμα Άννα Βίσση μαγειρεύοντας για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν

Όλα θα τα δούμε ακόμα και τις τελευταίες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, αφού η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στο instagram της βιντεάκι που μαγειρεύει και ταυτόχρονα ακούει στο τέρμα Άννα Βίσση.

Οι δυο τραγουδίστριες μετά την κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή του J2US έχουν σχολιάσει πολλές αναρτήσεις και όπως βλέπουμε μια νέα φιλία γεννιέται και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό!

Στο βίντεο βλέπουμε την Δέσποινα Βανδή να μαγειρεύει για το πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν και ταυτόχρονα να ακούει τέρμα κα να τραγουδάει το "Σεντόνια¨ της Άννας Βίσση μαζί με τους φίλους της και να γράφει στη λεζάντα "Έχει ανάψει το κέφι Άνναααα χαμός!" , δείτε ακόμα τα υπονοούμενα κάτω από κοινή τους φωτογραφία.

To τραγούδι της Άννας Βίσση στη διαπασών στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή: Η εντυπωσιακή φωτογραφία και το μήνυμα που έστειλε για την Πρωτοχρονιά

H Δέσποινα Βανδή έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες μετά το συγκλονιστικό ντουέτο με την Άννα Βίσση. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020 η τραγουδίστρια με μια εντυπωσιακή φωτογραφία έστειλα το δικό της μήνυμα.

Πολλοί είναι αυτοί που με αφορμή τη νέα χρονιά που μπαίνει σε λίγες ώρες, θέλουν να πουν τις ευχές τους και να αφήσουν πίσω το 2020 που έφερε πολλές δυσκολίες.

Η Δέσποινα Βανδή πάντα λαμπερή έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της : “Ας υποδεχθούμε το 2021 με καλή διάθεση κι ας ελπίσουμε πως του χρόνου τέτοια μέρα θα έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα της ζωής που θεωρούσαμε δεδομένη!”

δέσποινα βανδη βισση