Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Η συζήτηση όλο υπονοούμενα κάτω από την κοινή τους φωτογραφία

Δεν έκρυψαν την αλήθεια!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Η συζήτηση όλο υπονοούμενα κάτω από την κοινή τους φωτογραφία

Όλη η Ελλάδα μιλάει για το γεγονός που έκλεισε το 2020 και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Φυσικά δεν είναι άλλο από την κοινή εμφάνιση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του J2US.

Οι δυο τραγουδίστριες έβαλαν τέλος στην φημολογούμενη κόντρα που είχαν εδώ και 25 χρόνια με ένα απολαυστικό show που η μία έλεγε τραγούδια της άλλης. Μετά από αυτό το γεγονός, και οι δύο έσπευσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες στον λογαριασμό τους που ευχαριστούν η μία την άλλη.

Η λεζάντα στη φωτογραφία της Δέσποινας λοιπόν ήταν η εξής «Άννα σε ευχαριστώ!!! Ήταν υπέροχα...». Απαντώντας, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Άννα Βίσση σχολίασε: «Nιώσαμε το ίδιο πιστεύω. Δώσαμε τέλος σε κάτι ανύπαρκτο (από τη μεριά μας). Girls can do anything!!!!». Ωστόσο η Δέσποινα Βανδή πέταξε και μια σπόντα για την Άννα!

Άννα Βίσση Δέσποινα Βανδή συζήτηση

J2US: Τι έκανε η Δέσποινα Βανδή όσο τραγουδούσε η Άννα Βίσση - Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Σήμερα το πρωί, η εκπομπή Ευτυχείτε έδειξε ένα απίστευτο στιγμιότυπο που καταγράφηκε στο live του J2US πίσω από τις κάμερες, στο οποίο φαίνεται τι έκανε η Δέσποινα Βανδή όση ώρα βρισκόταν η Άννα Βίσση στη σκηνή και τραγουδούσε.

Οι δύο κυρίες βρέθηκαν μαζί στη σκηνή και έδειξαν πως δεν υπάρχει καμία απολύτως κόντρα ανάμεσά τους, ενώ στη συνέχεια επαίνεσαν η μία την άλλη μέσα από τις αναρτήσεις που έκαναν στο Instagram.

Η Δέσποινα Βανδή όχι μόνο άκουσε τα τραγούδια της Άννας Βίσση πριν ανέβει στη σκηνή αλλά παράλληλα χόρευε και τραγουδούσε καθώς γνώριζε απ' έξω όλους τους στίχους.