Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Οι κοινές αναρτήσεις στο Instagram έβαλαν οριστικό τέλος στην κόντρα τους

Τι δημοσίευσαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Οι κοινές αναρτήσεις στο Instagram έβαλαν οριστικό τέλος στην κόντρα τους

Οριστικός τέλος στην κόντρα τους που μετράει πολλά χρόνια, έβαλαν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή στο πλατό του J2US όπου ήταν ο μεγάλος τελικός. Ωστόσο, το απέδειξαν και οι αναρτήσεις τους στο Instagram.

Αρχικά, πριν από τη συνάντησή τους πάνω στη, η Άννα Βίσση είπε δικά της αγαπημένα τραγούδια και η Δέσποινα Βανδή που απολάμβανε την ερμηνεία της την τραβούσε φωτογραφίες.

Μια από αυτές, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας σε ένα story την στιγμή που ζούσε, με τους διαδικτυακούς της φίλους

«Μόνο Άννα Βίσση», έγραψε στην ανάρτηση της.

Άννα Βίσση Δέσποινα Βανδή J2US

Η κοινή φωτογραφία Βίσση - Βανδή στο Instagram

Μερικές ώρες αργότερα, h Άννας Βίσση θέλησε να αναφερθεί δημοσίως στην Δέσποινα Βανδή, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένες σφιχτά και χαμογελούν.

«Ήταν αληθινό. Ήμασταν και οι δύο χαρούμενες. Σ’ ευχαριστώ Δέσποινα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άννα Βίσση Δέσποινα Βανδή κόντρα

Η εμφάνιση της Άννας Βίσση και το φιλί στο στόμα με την Δέσποινα Βανδή

Η Άννα Βίσση,εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US ερμηνεύοντας το κομμάτι της “12”. Μόλις το τραγούδι της τελείωσε, η τραγουδίστρια καλησπέρισε τους διαγωνιζόμενους, τον Νίκο Κοκλώνη αλλά και τους κριτές.

Όταν έφτασε στην Δέσποινα Βανδή, την χαιρέτησε με ένα τραγούδι του Νίκου Καρβέλα, καθώς της είπε: “Δέσποινα… Γύρνα ξανά”.

Λίγο αργότερα για πρώτη φορά είδαμε την Βανδή να ανεβαίνει στη σκηνή και να τραγουδάει με την Άννα Βίσση. Ανάμεσα στα τραγούδια ήταν και το “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”.

Μάλιστα, έβαλαν και τέλος στην κόντρα τους. «Τώρα συνέντευξη θα κάνουμε; εγώ πιστεύω ότι κάτι πράγματα δεν έχουν ανάγκη εξήγησης. Showbiz είναι αυτή, ίντριγκες ήτανε. Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Απλά τελείωσε, βασικά δεν άρχισε ποτέ.», είπε η Άννα Βίσση.

Από την άλλη πλευρά, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Να αρχίσει λέω εγώ παιδιά. Τόσα χρόνια το ζήσαμε. Έτσι θα τελειώσει; Σας παρακαλώ πολύ.».

Η καλύτερη στιγμή ωστόσο ήταν, όταν μετά το τέλος της ερμηνείας τους, έδωσαν ένα πεταχτό φιλί στο στόμα.