J2us - highlights τελικού: Οι εμφανίσεις, το φιλί στο στόμα Βίσση - Βανδή και οι νικητές

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2us - highlights τελικού: Οι εμφανίσεις, το φιλί στο στόμα Βίσση - Βανδή και οι νικητές

Λαμπερός ήταν ο μεγάλος τελικός του J2us στο OPEN, ο οποίος είχε μεγάλες εκπλήξεις. Οι εμφανίσεις ήταν λαμπερές, ωστόσο περισσότερο από τις υπόλοιπες της Άννας Βίσση. Η οποία τραγούδησε μαζί και με την Δέσποινα Βανδή και αντάλλαξαν φιλί στο στόμα. Ποιοι όμως είναι οι νικητές;

Όλα τα highlights του τελικού του J2US

Αρχικά ξεκίνησε με το "χαμό" που προκάλεσε ένα σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή που άφησε «κάγκελο» τον Λευτέρη Πανταζή.

Ένα από τα τρία ζευγάρια που διεκδικεί την νίκη είναι η Ζωή Δημητράκου κι ο Λευτέρης Πανταζής οι οποίοι ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν το «Καραμέλα».

Μετά το τέλος της ερμηνείας του, το ζευγάρι έφτασε μπροστά στους κριτές και ο Λευτέρης Πανταζής ξεκίνησε να μιλάει τονίζοντας πως υπήρξαν αρκετά σκληροί με την Ζωή και τις φωνητικές της ικανότητες αλλά πάντα «με την καλή έννοια».

Στο σχόλιο αυτό φυσικά διαφώνησαν όλοι οι κριτές με τον Σταμάτη Φασουλή, που επίσης είπε χθες μια ατάκα φωτιά, να παίρνει τον λόγο: «Σκληροί; Είναι νωρίς. Αν ήταν μετά τις 12, θα σου έλεγα κάτι με την καλή έννοια.»

Φυσικά ο Λευτέρης Πανταζής έπαθε πλάκα με την ατάκα αυτή και επισήμανε, όντας πάντα σε αμηχανία, ότι του αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται.

Κοκλώνης και Βανδή αποκαλύπτουν πόσα κιλά πήραν στην καραντίνα - Αντίδραση έπος από την Σταυροπούλου

Η Josephine και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν το τρίτο ζευγάρι που τραγούδησε στη σκηνή του μουσικού σόου και ξεσήκωσε όλο το πλατό.

Μετά το τέλος της ερμηνείας τους, οι κριτές έσπευσαν να σχολιάσουν το κορμί της Josephine, η οποία όπως φαίνεται δεν έφαγε τα Χριστούγεννα και είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Αυτό λοιπόν στάθηκε αφορμή για την Δέσποινα Βανδή η οποία αποκάλυψε ότι πήρε... 2 ολόκληρα κιλά στην καραντίνα με τον Νίκο Κοκλώνη να λέει από μεριάς του ότι πήρε 6!

Φυσικά, η Βίκυ Σταυροπούλου έπαθε σοκ με την αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή και αμέσως έριξε την επική ατάκα της λέγοντας την ότι πρέπει να.. βάλει μπαλονάκι! Ωστόσο, δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού ημιτελικού!

Ο Σταμάτης Φασουλής ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε.. Μέλισσες!

Μια από τις εκπλήξεις που μας επιφύλασσε ο τελικός του J2US ήταν η ερμηνεία του Σταμάτη Φασουλή ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε Μέλισσες!

Όλοι οι κριτές απόψε θα αφήσουν για λίγο την θέση τους και θα πιάσουν το μικρόφωνο, με τον Σταμάτη Φασουλή να ξεκινάει πρώτος!

Μάλιστα, ο κριτής του μουσικού σόου ερμήνευσε το Ένα Λεπτό του συγκροτήματος Melisses σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μπάση και μας εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ζόζεφιν - Τι συνέβη;

Ένα από τα ζευγάρια που διεκδικούν λοιπόν την νίκη είναι η Josephine και ο Νάσος. Το ζευγάρι κλήθηκε να ερμηνεύσει απόψε τρία τραγούδια, ένα εκ των οποίων ήταν Phantom Of The Opera από το ομώνυμο μιούζικαλ, κάνοντας την απόλυτη ανατροπή.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ερμηνεία τους, η Ζόζεφιν και ο Νάσος στάθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή η οποία είχε μείνει σοκαρισμένη από την εμφάνιση τους.

Το ζευγάρι όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε μόνο θετικά σχόλια και μάλιστα οι κριτές χαρακτήρισαν την εμφάνιση της Josephine ως “οσκαρική”.

Φυσικά, η Ζόζεφιν δεν συγκράτησε τη συγκίνησή της και λύγισε στο πλατό του φαντασμαγορικού μουσικού σόου, ξεσπώντας σε κλάματα.

Το on air φιλί Ράμμου και Ζαρίφη - Έμειναν όλοι «κόκκαλο»

Όλα τα περιμέναμε από τον μεγάλο τελικό του J2US, το air φιλί στο στόμα του Αναστάσιου Ράμμου και της Κατερίνας Ζαρίφη όμως όχι!

Το συγκεκριμένο ζευγάρι που διεκδικεί απόψε την πρώτη θέση έβαλε φωτιά στο πλατό του φαντασμαγορικού σόου και έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας.

Μετά το τέλος της εμφάνισης τους, η Κατερίνα και ο Αναστάσιος στάθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή και διπλά από τον Νίκο Κοκλώνη και αμέσως κάποια υπονοούμενα έκαναν την εμφάνιση τους.

Έτσι, ο Αναστάσιος Ράμμος δεν δίστασε να δώσει ένα.. καυτό φιλί στον αέρα αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Η Κατερίνα Ζαρίφη, αν και διέψευσε τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι, μας έδειξε κάτι άλλο σήμερα στην σκηνή. Τι να συμβαίνει τελικά;

Έστειλε μήνυμα στον Κοκλώνη ο Ρέμος - Αυτό ζήτησε από τον παρουσιαστή

Τον τελικό του J2US παρακολουθούσε και ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος έστειλε στον αέρα της εκπομπής ένα μήνυμα στον Νίκο Κοκλώνη, ζητώντας του κάτι συγκεκριμένο.

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στο αποψινό σόου είναι αμέτρητες και τα ζευγάρια έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν την πρώτη θέση.

Ο παρουσιαστής, όπως είναι γνωστό, έχει κάνει χαμό με τα δώρα και τις κληρώσεις του σε κάθε live του J2US, όπως και στο αποψινό.

Ο Αντώνης Ρέμος λοιπόν, βλέποντας τα δώρα, αποφάσισε να του στείλει ένα μήνυμα το οποίο ο Νίκος Κοκλώνης το αποκάλυψε στον αέρα του J2US.

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Μου έστειλε μήνυμα ο Ρέμος γιατί κάνουν το εορταστικό στο Mega για την παραμονή και έλεγε “και εμείς θέλουμε να δώσουμε τα δώρα που δίνετε εσείς σήμερα”. Μας βλέπουν από τα κινητά. Φιλάκια».

Η εμφάνιση της Άννας Βίσση και το φιλί στο στόμα με την Δέσποινα Βανδή

Η Άννα Βίσση,εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US ερμηνεύοντας το κομμάτι της “12”. Μόλις το τραγούδι της τελείωσε, η τραγουδίστρια καλησπέρισε τους διαγωνιζόμενους, τον Νίκο Κοκλώνη αλλά και τους κριτές.

Όταν έφτασε στην Δέσποινα Βανδή, την χαιρέτησε με ένα τραγούδι του Νίκου Καρβέλα, καθώς της είπε: “Δέσποινα… Γύρνα ξανά”.

Λίγο αργότερα για πρώτη φορά είδαμε την Βανδή να ανεβαίνει στη σκηνή και να τραγουδάει με την Άννα Βίσση. Ανάμεσα στα τραγούδια ήταν και το “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”.

Μάλιστα, έβαλαν και τέλος στην κόντρα τους. «Τώρα συνέντευξη θα κάνουμε; εγώ πιστεύω ότι κάτι πράγματα δεν έχουν ανάγκη εξήγησης. Showbiz είναι αυτή, ίντριγκες ήτανε. Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Απλά τελείωσε, βασικά δεν άρχισε ποτέ.», είπε η Άννα Βίσση.

Από την άλλη πλευρά, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Να αρχίσει λέω εγώ παιδιά. Τόσα χρόνια το ζήσαμε. Έτσι θα τελειώσει; Σας παρακαλώ πολύ.».

Η καλύτερη στιγμή ωστόσο ήταν, όταν μετά το τέλος της ερμηνείας τους, έδωσαν ένα πεταχτό φιλί στο στόμα.

Αυτοί είναι οι νικητές

Στην κορυφή βρέθηκαν τελικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με την Ζόζεφιν, οι οποίοι είχαν μεγάλη εξέλιξη στο μουσικό σόου και κατάφεραν να κερδίσουν κοινό και επιτροπή.