J2us - highlights ημιτελικού: Η γκάφα Βανδή - Μπακοδήμου, οι εμφανίσεις και οι παίκτες που πάνε τελικό

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2us - highlights ημιτελικού: Η γκάφα Βανδή - Μπακοδήμου, οι εμφανίσεις και οι παίκτες που πάνε τελικό

Το βράδυ των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του J2us, ο οποίος ήταν απολαυστικός. Είδαμε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των ζευγαριών, μια γκάφα που έκανε Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και τα ζευγάρια που πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

Αυτά είναι τα highlights του ημιτελικού του J2US

Ο Μάριος Πρίαμος, ο φιναλίστ του Survivor, αρχικά συνδέθηκε με κάμερα από την Λεμεσό και μίλησε τόσο το πως περνάει τις γιορτές όσο και για το αν του έλειψε το συγκεκριμένο μουσικό σόου.

Μέσα σε όλα φυσικά, ο Κύπριος παρουσιαστής που ένα γνωστό μέσα σε όλα ότι κατεβαίνει στις εκλογές έδωσε και τις ευχές του για τις γιορτινές μέρες.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

J2US: Συγκινημένη η Μαρία Μπακοδήμου στον ημιτελικό - Η ιστορία που εξομολογήθηκε

Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε το “Feliz Navidad” για να το τραγουδίσουν η Ζωή Δημητράκου και ο Λευτέρης Πανταζής.

Έτσι, μετά το τέλος της εμφάνισής τους, η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε ότι της λείπουν πολύ τα περσινά Χριστούγεννα και μέσα σε όλα αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία που κρύβεται πίσω από το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: “Πέρυσι τέτοια ημέρα ήμουν στην Ισπανία, στην Βαρκελώνη, είχε πάρα πολύ ωραίο καιρό… Όλα ήταν πολύ ωραία και ήταν και το τελευταίο μου ταξίδι αυτό στο εξωτερικό γιατί μετά δεν πήγαμε πουθενά και το θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία.

Στην παραλία, λοιπόν, είχε πολύ ωραία ημέρα – όπως ήταν η σημερινή – και έκαναν μπάνιο και τραγουδούσαν αυτό το τραγούδι και ήταν πολύ συγκινητικό. Το λέμε τώρα και σκέφτομαι μία άλλη εποχή. Δεν φανταζόμουν πέρυσι τέτοια μέρα ότι θα έχουμε τόσο περίεργες εμπειρίες”.

Έμεινε «κάγκελο» η Ζωή Δημητράκου με τον Σταμάτη Φασουλή - «Τις έχεις ασφαλίσει τις γάμπες σου;»

Ένα σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή αναφορικά με τις γάμπες της στον ημιτελικό του J2US άφησε άφωνη την Ζωή Δημητρακοπούλου!

Η πανέμορφη μελαχρινή μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή ερμήνευσαν το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι “Feliz Navidad”.

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, η δίμετρη γυμνάστρια άφησε άφωνους τους κριτές με το συγκλονιστικό κορμί της και τα ατέλειωτα πόδια της.

Ο Σταμάτης Φασουλής, που στην τελευταία δήλωση του έδειξε την λύπη του για τις συνθήκες που βιώνουμε, δεν κρατήθηκε και έκανε ένα δημόσιο σχόλιο αναφορικά με.. τις γάμπες της, δείχοντας με αυτό τον τρόπο τον εντυπωσιασμό του.

Συγκεκριμένα, επισήμανε: «Έχω να σου κάνω μια ερώτηση. Τις έχεις ασφαλίσει τις γάμπες σου; Γίνεται και στην Ελλάδα. Γρήγορα Ζωή καιγόμαστε. Είσαι πολύ λαμπερή. Η πορεία σου είναι ανοδική κι από την προηγούμενη φορά δεν το συζητώ, ήσουν πολύ καλύτερη.

Έχω την εντύπωση ότι είσαι πολύ καλή και δεν έχεις ανάγκη το τραγούδι. Είσαι πάνω από το τραγούδι κι έχεις πολλά πράγματα που μπορείς να τα εκμεταλλευτείς καλύτερα. Είσαι μια χαρά κι εδώ που δεν είναι τα χωράφια σου», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα

To λάθος που έγινε στον ημιτελικό - Το διόρθωσε η Βίκυ Σταυροπούλου

Ένα λάθος έγινε στον αέρα του ημιτελικού του J2US το οποίο έσπευσε να τονίσει και να διορθώσει αμέσως η Βίκυ Σταυρόπουλου.

Λίγο μετά την έναρξη του μουσικού σόου, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε σύνδεση με το Winchester και συγκεκριμένα με την δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη η οποία αναφέρθηκε στην κατάσταση κορωνοιού που επικρατεί αυτήν την περίοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η δημοσιογράφος τόνισε πόσο πολύ απολαμβάνει το σόου και ξαφνικά ακολούθησε ένα απρόσμενο και αστείο λάθος. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι εκπληκτικά όσα έχετε ετοιμάσει σήμερα κι αύριο. Εγώ τώρα θα πάω σπίτι μου, θα βάλω το κρασί μου και θα ακούσω φοβερές φωνές και τη Νατάσα Θεοδωρίδου θέλω να ξέρεις.»

Ασφαλώς, η Λιλή δεν αναφερόταν στη Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά στην Νατάσα Καλογρίδη που διαγωνίζεται στο σόου και μάλιστα συγκινήθηκε on air.

Μετά το τέλος της σύνδεσης η Βίκυ Σταυροπούλου διόρθωσε το λάθος της δημοσιογράφου και μάλιστα η ίδια αποκάλυψε πως έχει πάθει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και ότι και αυτή συχνά μπερδεύει ονόματα.

Έβαλε «φωτιά» στο πλατό του ημιτελικού η Λάουρα - Το ντουέτο της με τον Κοκλώνη

Άλλο ένα ανατρεπτικό ντουέτο έγινε στην σκηνή του J2US μιας και η Λάουρα Καραΐσκου και ο Νίκος Κοκλώνης ξεσήκωσαν το πλατό του ημιτελικού.

Η Λάουρα άφησε για λίγο το backstage και ανέβηκε για πρώτη φορά στην σκηνή του εντυπωσιακού πλατού και άναψε φωτιές με την εμφάνιση της.

Οι δυο τους, βρισκόμενοι σε άκρως εορταστική διάθεση, τραγούδησαν το “Ο Άη Βασίλης πάλι θα ‘ρθει” και χάρισαν ένα απολαυστικό και εντυπωσιακό θέαμα. Άραγε να περιμένουμε και άλλο ντουέτο έκπληξη;

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα

Η γκάφα που έκανε Βανδή - Μπακοδήμου

Ανάμεσα σε αυτούς που ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές και τους παρευρισκόμενους στο στούντιο ήταν ο Νικόλας Ραπτάκης. Ωστόσο, κατά την διάρκεια της παραμονής του στη σκηνή υπήρξε ένα ατύχημα.

Συγκεκριμένα, οι δύο κριτές του J2US αφού σηκώθηκαν να χορέψουν, έριξαν καταλάθος το plexiglass που υπήρχε ανάμεσά τους. Στη συνέχεια, η Δέσποινα και η Μαρία προσπάθησαν να φτιάξουν τη ζημιά που προκάλεσαν.

J2us  ημιτελικός γκάφα Μπακοδήμου - Βανδή

Ποια ζευγάρια πάνε τελικό;