J2US: Ντουέτο για Βίσση - Βανδή; Και όμως είναι αλήθεια!

Αυτό και αν θα είναι έκπληξη!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Ντουέτο για Βίσση - Βανδή; Και όμως είναι αλήθεια!

Όλα τα περιμέναμε το 2020, αλλά το ντουέτο από την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή για τον τελικό του J2US η αλήθεια είναι ότι μας εξέπληξε ως το έπακρον!

Οι δυο σπουδαίες τραγουδίστριες, έπειτα από 25 ολόκληρα χρόνια, θα βρεθούν στην ίδια σκηνή, πράγμα που το επιβεβαίωσε και ο Νίκος Κοκλώνης, και θα ερμηνεύσουν μεγάλες τους επιτυχίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωλιάς των Κου Κου το πρωί της Πέμπτης και συγκεκριμένα της Δήμητρας Καλφούντζου, σχεδιάζουν να ηχογραφήσουν ένα ντουέτο με τραγούδι που θα γραφτεί ειδικά για τις δύο τραγουδίστριες.

Φαίνεται πως στον μεγάλο τελικό του J2US αναμένονται πάρα πολλές εκπλήξεις!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Φωλιά των Κου Κου παρακάτω:

Τέλος η κόντρα ανάμεσα σε Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή! Ακολούθησαν η μια την άλλη στο Instagram

Τέλος όπως φαίνεται έλαβε η κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή. Όπως αποκαλύφθηκε στα social media, η μια ακολούθησε την άλλη, στο Instagram και η είδηση κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Αφορμή για να γίνει αυτό το βήμα είναι η συνάντηση τους επί σκηνής στον τελικό του J2US που θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες στις 26 Δεκεμβρίου και ουσιαστικά θα βάλει τέρμα στη φημολογούμενη κόντρα τους.

Ιδιαίτερο ρόλο στη σύμπραξη Άννας Βίσση - Δέσποινας Βανδή διαδραμάτισε και ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και οι δύο ανήκουν στο δυναμικό της εταιρείας.

Άννα Βίσση Δέσποινα Βανδή κόντρα

Να πούμε πως μπορεί με την Δέσποινα Βανδή η Άννα Βίσση να μην είχε ιδιαίτερες σχέσεις, ωστόσο με την Αννίτα Πάνια η οποία τα είχε με τον Νίκο Καρβέλα - πρώην της τραγουδίστριας - έχουν άριστες. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της ευχήθηκε και στον αέρα της εκπομπής της.