Νατάσα Καλογρίδη: Συγκινημένη στον αέρα του Happy Day - «Σταματίνα τι μου κάνεις τώρα;»

Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νατάσα Καλογρίδη: Συγκινημένη στον αέρα του Happy Day - «Σταματίνα τι μου κάνεις τώρα;»

Η Νατάσα Καλογρίδη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και κατάφερε να συγκινηθεί στον αέρα της εκπομπής μετά από μία ερώτηση που της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το αν θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γάμο της ο οποίος κράτησε έξι μήνες. Όπως εξήγησε, εκείνη το είχε δει σαν πάρτι, ενώ πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Νατάσα Καλογρίδη έχει χωρίσει οριστικά με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Τότε μία ερώτηση της παρουσιάστριας ήταν αρκετή για να αλλάξει τελείως το ύφος της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη ρώτησε για την απόκτηση ενός παιδιού και η Νατάσα Καλογρίδη, «λύγισε».

«Εάν υπήρχαν παιδιά δεν νομίζω ότι θα έπαιρνα την ίδια απόφαση. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα είχα άλλη αντίδραση. Φαντάζομαι ότι αν θα γίνει, θα το αγκαλιάσω… Έχω τόση αγάπη μέσα μου που θα ήθελα… Θα σε “σκοτώσω”, τι μου έχεις κάνεις τώρα; Σταματίνα, τι μου ξύπνησες τώρα; Με άγγιξε τρομερά αυτό που είπες. Είναι υπέροχο αυτό που μου συνέβη. Σου μιλάω πολύ σοβαρά. Κοίτα τι έγινε σήμερα, ξύπνησαν συναισθήματα. Δεν περίμενα ότι θα το πάθω αυτό», είπε η Νατάσα Καλογρίδη.

Αυτός ήταν ο γάμος που είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια η Νατάσα Καλογρίδη

Η ηθοποιός είχε αποφασίσει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της το 2008. Έτσι παντρεύτηκε Γιώργο Μενεγάτο. Πρόκειται για μία τελετή που μόνο λίγοι γνώριζαν και συγκεκριμένα οι κολλητοί φίλοι της Νατάσας Καλογρίδη.

«Παντρευτήκαμε μέσα σε τέσσερις μήνες από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε. Η πρόταση γάμου έγινε μέσα στις πρώτες δέκα μέρες της γνωριμίας μας. Πιστεύω ότι, αν τον γάμο δεν τον κάνεις πάνω στο πάθος και την τρέλα του, δεν έχει νόημα», είχε πει σε δηλώσεις της τότε.

Νατάσα Καλογρίδη γάμος