Νατάσα Καλογρίδη: Πάγωσαν στο DOT - "Με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μένουμε μαζί στην..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νατάσα Καλογρίδη: Πάγωσαν στο DOT -

Στο Dot βρέθηκε καλεσμένη η Νατάσα Καλογρίδη και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ μιλώντας για τον γάμο που κανένας δεν γνώριζε αλλά και για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

“Έχω παντρευτεί το ξέρετε; Στις δέκα μέρες σχέσης έγινε η πρόταση γάμου. Μια πραγματικότητα που με ξάφνιασε. Στην Φλωρεντία έγινε και παντρευτήκαμε μετά από τρεις μήνες. Μείναμε παντρεμένοι για έξι μήνες και μετά χωρίσαμε. Το έζησα σαν ένα υπέροχο παραμύθι, κράτησε όσο κράτησε και κράτησα μόνο τα καλύτερα.

Δεν έχουμε κακές σχέσεις, αλλά δεν έχουμε επαφές” αποκάλυψε η ηθοποιός στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Δείτε όσα δήλωσε η Ζένια Μπονάτσου για την Νατάσα Καλογρίδη

“Με τον κ. Λυκουρέζο είμαστε στην ίδια πολυκατοικία” ανέφερε χαρακτηριστικά η Νατάσα Καλογρίδη.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Καλογρίδη: "Έχουμε χωρίσει! Αυτό που θα πω είναι..."

Στην εκπομπή Love it βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση που είχε με την Νατάσα Καλογρίδη αλλά επιβεβαίωσε και τον χωρισμό τους.

«Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα πριν από μερικά χρόνια. Και κερδίζεις υποθέσεις και χάνεις. Στη ζωή μου έχω κερδίσει μεγάλες δίκες αλλά έχω χάσει. Θα μου άρεσε κάποιο παιδί μου να συνεχίσει. Θα ήταν κοντά μου τώρα, θα συνεργαζόμασταν όμορφα, όπως συμβαίνει σε ορισμένους συναδέρφους.

Σε κάποια φάση στη ζωή της η Μαρία Ελένη ξεκίνησε και θέλησε να μπει στον χώρο αυτό αλλά το εγκατέλειψε γιατί τελικά δεν της άρεσε. Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια. Η μοναξιά που έχω με πληγώνει. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η μεγάλη της αφοσίωση» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Είδα το Just the 2 of Us γιατί ο Νίκος Κοκλώνης είναι φίλος και δεύτερον γιατί συμμετέχει η εγγονή μου, η Ζένια. Αγαπάει αυτό που κάνει, σπούδασε θέατρο και χαίρομαι πολύ που τη βλέπω εκεί. Δε ξέρω μέχρι που θα φτάσει. Την αγαπώ πολύ τη Ζένια και έχουμε μια θαυμάσια σχέση».

Κατόπιν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό του από τη Νατάσα Καλογρίδη.

«Με τη Νατάσα (Καλογρίδη) μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Μένει στο ισόγειο και εγώ στον πρώτο όροφο. Τώρα έφυγα, αλλά ούτως η αλλιώς έχω καιρό να τη δω. Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό που θα πω είναι ότι πάντοτε πίστευα πως οι γυναίκες μας επιλέγουν» τόνισε και εξήγησε για την περίοδο των γιορτών: «Δεν με ενθουσιάζει η εποχή των γιορτών. Πάντα περνάγαμε με τη Ζωή ήρεμα τα Χριστούγεννα. Ποτέ ιδιαίτερα κοσμικά. Ποτέ. Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει η Ζωή είναι η παρουσία της».