Ζένια Μπονάτσου για Νατάσα Καλογρίδη: "Δεν έχουμε κάτι να..."

Τα είπε όλα!

Ζένια Μπονάτσου για Νατάσα Καλογρίδη:

Η Νατάσα Καλογρίδη και η Ζένια Μπονάτσου θα συναντηθούν φέτος στην ίδια σκηνή, αυτή του J2US. Οι δύο γυναίκες δεν είχαν συναντηθεί την περίοδο που η Νατάσα ήταν ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Φαίνεται, όμως, ότι εκείνες οι περίεργες μέρες αποτελούν και για τις δυο τους μακρινό παρελθόν.

Σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το Ευτυχείτε, η Νατάσα Καλογρίδη είπε: «Έχω να σας πω ότι μπορεί να έχουμε γίνει και κολλητές. Δεν την είχα γνωρίσει τότε, την γνώρισα τώρα».

Στη συνέχεια, η Ζένια Μπονάτσου πρόσθεσε από την πλευρά της: «Τώρα τη γνώρισα και μια χαρά όλα, τέλεια! Περνάμε καλά, είμαστε παρεάκι έτσι κι αλλιώς όλο το team. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε ή κάποιο λόγο να μην κάνουμε παρέα». Δείτε την μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας του Just the 2 of us!

Ζένια Μπονάτσου: Εξελίξεις στην σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Μαρία Ελένη

Στο J2US που θα κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο θα συμμετέχει η Ζένια Μπονάτσου. Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου μίλησε στην “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για τη συμμετοχή της στο show και αποκάλυψε για τις σχέσεις της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Μαρία Ελένη.

«Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη που θα πειραματιστώ με το τραγούδι, είναι κάτι το οποίο δεν το έχω ξανακάνει. Γουστάρω φουλ όλη τη φάση, την εμπειρία, θα περάσουμε καλά, έχουμε πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω σε όλους, δεν με καίει ο ανταγωνισμός τόσο όσο να περάσουμε όμορφα και να το ζήσουμε τρελά.

Η μαμά μου, όταν της το είπα, χάρηκε πολύ και μου είπε “δεν σε φοβάμαι” και μου έδωσε με αυτό θάρρος γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη για το αν έπρεπε ή όχι να το κάνω».

Ζένια Μπονάτσου

Τέλος, η Ζένια Μπονάτσου αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως οι σχέσεις της με τον παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αλλά και με τη θεία της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, έχουν αποκατασταθεί, αφού υπάρχει αγάπη: «Με τον παππού μου είμαστε πολύ καλά, τον αγαπώ πολύ.

Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Αλλά όταν υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται. Επίσης και με την θεία μου Μαρία Ελένη έχουμε πολύ καλές σχέσεις πλέον και όλα είναι καλά»