Η κρυφή «σπόντα» της Δέσποινας Βανδή για την Άννα Βίσση - «Εγώ κάνω τέλεια τη Βίσση»

Δεν το κατάλαβε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η κρυφή «σπόντα» της Δέσποινας Βανδή για την Άννα Βίσση - «Εγώ κάνω τέλεια τη Βίσση»

Στον τελικό του J2US η Δέσποινα Βανδή πέταξε μία κρυφή «σπόντα» για την Άννα Βίσση και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε από που προήλθε αυτή η ατάκα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων για τη νίκη του γιου του στο J2US - δείτε εδώ - ενώ δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει τι συνέβη με τη συνάντηση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή μετά από χρόνια.

Όπως εξήγησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Νίκος Καρβέλας είχε πει τη συγκεκριμένη ατάκα για τη Δέσποινα Βανδή και όπως όλα δείχνουν, η τραγουδίστρια το είχε κρατήσει.

Αργύρης Παπαργυρόπουλος Βίσση Βανδή

Αυτά είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για τη συνάντηση της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση

Επειδή είσαι και ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίας στη νυχτερινή Αθήνα, πώς σου φάνηκε που τα «βρήκαν» η Βίσση με τη Βανδή;

Κοίτα, εγώ το ήξερα ότι κάποια στιγμή αυτό το πράγμα θα γινόταν και μπράβο στον Κοκλώνη, που τα έφερε από δω τα έφερε από εκεί και έγινε αυτό που έγινε με τη Βίσση και τη Βανδή. Δεν νομίζω ότι είχαν να μοιράσουν τίποτα. Η Βίσση ξέρει την αξία της, η Βανδή σίγουρα πήρε τα βήματα της Βίσση κι εξελίχθηκε.

Παλιά, κάποια στιγμή όταν είχα τη Βίσση και έψαχνα να βρω νέα κορίτσια, της είπα είναι μια ωραία κοπέλα, η Βανδή, και μου είχε πει ο Καρβέλας «αυτή κάνει τη Βίσση, τι να την κάνουμε να κάνει εδώ». (Γέλια.) Επόμενο ήταν, έξυπνη είναι και η Βανδή, έφτασε εδώ που έφτασε. Πολύ καλά κάνανε οι δυο τους που βρεθήκανε. Δεν είχαν διαφορές, απλώς ο Τύπος τις έκανε αντίζηλες. Μακάρι να είχα ένα μεγάλο μαγαζί να τις έπαιρνα και τις δύο μαζί.

Πόσα λεφτά έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης για να φέρει την Άννα Βίσση στο J2us

Πρώτο θέμα αυτές τις ημέρες ήταν η εμφάνιση της Άννας Βίσση στο πλατό του J2us και η συνύπαρξή της με την Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά στα χρονικά. Εκεί που η μία επί χρόνια δεν ήθελε να βλέπει ούτε ζωγραφιστή την άλλη όχι απλά τραγούδησαν μαζί αλλά έδωσαν και φιλί στο στόμα - δείτε εδώ το βίντεο.

Κι έρχομαι εγώ να αναρωτηθώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr: Για πόσα λεφτά εσείς θα αγκαλιάζατε την αιώνια εχθρό σας; Γιατί η Άννα Βίσση σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες πήρε... πολλά χιλιάρικα.

Το ποσό που έλαβε η Άννα Βίσση από τον Νίκο Κοκλώνη

Βίσση λεφτά J2us

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης στο live του J2us το Σάββατο, είχε παρακαλέσει αρκετές φορές και με διάφορα μέσα και τρόπους την Άννα Βίσση να εμφανιστεί στη σκηνή του show, αλλά εκείνη συνεχώς απέρριπτε τις προτάσεις του.

Τι άλλο θα την έκανε να πει το ναι μετά από τόσα όχι, ειδικά σε τέτοιους καιρούς που οι τραγουδιστές όπως οι ηθοποιοί δεν έχουν σχεδόν καθόλου δουλειά; Μα φυσικά μια πολύ καλή χρηματική αμοιβή.

Πληροφορίες μου, λοιπόν, που σας τις αποκαλύπτω αποκλειστικά στο Vanda's blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο Νίκος Κοκλώνης αρχικά είχε κάνει την προσφορά των 10.000 ευρώ στην Άννα Βίσση αλλά εκείνη είπε όχι, και μετά από πολύ κόπο κατέληξαν να κλείσουν στα 20.000 ευρώ, ένα αρκετό βαρβάτο ποσό θα έλεγε κανείς!

Να σας υπενθυμίσω πως ο Νίκος Κοκλώνης κάθε άλλο παρά τσιγγούνης δεν είναι κι αυτό φάνηκε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα προβολής του J2us, αφού ξεκίνησε να δίνει για δώρα στους τηλεθεατές από iphone μέχρι ολόκληρο αυτοκίνητο.