Παύλος Πετρουλάκης - Ελένη Τσολάκη: Φωτογραφίες που μαρτυρούν την αλήθεια για την σχέση τους μετά από 7 χρόνια γάμου

Τρυφερές στιγμές για το ζευγάρι σε σπάνια νυχτερινή έξοδό τους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Κι ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ψιθυρίζουν πως ίσως το ζευγάρι περνάει κρίση στην σχέση του αφού σχεδόν ποτέ δεν εμφανίζονται μαζί σε επίσημα καλέσματα κι επειδή είχαν καιρό να κάνουν γενικά δημόσια εμφάνιση, το Youweekly.gr με τις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες έρχεται να διαψεύσει κάθε τέτοια φήμη. Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης ανέκαθεν κρατούσαν χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και σήμερα, ύστερα από 7 χρόνια γάμου, φαίνονται πιο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι σε πρόσφατη, σπάνια, έξοδό του στο Nox, το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα. Η Ελένη Τσολάκη, όπως πάντα εντυπωσιακή, δεν σταμάτησε να χαμογελά και να μιλά με την παρέα της αλλά και τον σύζυγό της που όλο το βράδυ δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της.

Σπάνια εμφάνιση για Ελένη Τσολάκη και Παύλο Πετρουλάκη

Ο Παύλος Πετρουλάκης και η Ελένη Τσολάκη

Ο Παύλος Πετρουλάκης και η Ελένη Τσολάκη σε πρόσφατη δημόσια βραδινή έξοδό τους

Υπενθυμίζουμε πως η παρουσιάστρια πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συρίχα, μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια για τον γάμο της

Είσαι ευτυχισμένη στην προσωπική σου ζωή; Κάνοντας αυτή την ψυχοφθόρα δουλειά ο σύντροφός σου είναι εκείνος που σε βοηθάει και σε ξεκουράζει, στέκεται δίπλα σου στα δύσκολα και σε κάνει να τα ξεχνάς όλα;

«Σαφώς. Αυτό δυναμώνει μια σχέση και την κάνει σχέση ζωής, την κάνει να αξίζει και το αντίστοιχο θα κάνω και εγώ. Συμβουλεύομαι τον Παύλο, όχι σε κάθε λεπτομέρεια της δουλειάς μου γιατί αυτό μπορεί να είναι και φορτικό. Δεν ξέρει την δουλειά και τον κόσμο οπότε είναι δική του απόφαση να είναι ένα βήμα πιο πίσω, γιατί δεν αισθάνεται καλά και αυτό οφείλω να το σεβαστώ»

Δείτε όλη την συνέντευξή της εδώ.