Ηλίας Ψινάκης κατά Μαίρης Συνατσάκη: «Έβριζαν όλοι την κυρία Λιόλιου! Έκλαιγε και κρυβόταν σπίτι της! Θεωρώ πρόστυχο να...»

«Δε μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια το κίνημα του Metoo»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλίας Ψινάκης κατά Μαίρης Συνατσάκη: «Έβριζαν όλοι την κυρία Λιόλιου! Έκλαιγε και κρυβόταν σπίτι της! Θεωρώ πρόστυχο να...»

Έντονα θα συζητηθεί η δήλωση του Ηλία Ψινάκη στο 27/4 live του J2us όπου είπε στον Ίαν Στρατή πως δεν συμπαθεί την σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη. «Είστε καταπληκτικός και μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινα τη γυναίκα σας. Δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά για τα metoo κλπ, μου είχε κάνει κάτι», είπε και ξεκίνησε ζωντανά μια κόντρα με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν ανάμεσα τους το 2022 όταν ο Ηλίας Ψινάκης ως guest βρέθηκε στο X-factor βρέθηκε στα backstage τα οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Λιόλιου. Θέλοντας λοιπόν να κάνει ένα "αστείο", μιλούσε με νόημα για το μπούστο της. Ενώ, κάποια στιγμή της γύρισε την πλάτη προς το φακό και έκανε πως την κατέβασε το φόρεμα. Βλέποντας το αυτό, η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο Instagram - δείτε την ανάρτηση και το βίντεο με την Λιόλιου.

Αμέσως μετά το live λοιπόν, ο Ηλίας Ψινάκης προχώρησε σε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, όπου εξήγησε τι τον ενόχλησε πολύ και για αυτό δεν συμπαθεί την σύντροφο του Ίαν Στρατή.

Η δήλωση του Ψινάκη για την Συνατσάκη

«Μα δεν είναι δικό της θέμα. Εγώ το πρόβλημα που είχα ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο κύριος Στρατής, που είναι υπέροχος και μεγάλος καλλιτέχνης. Να μετανιώσω γιατί; Δεν ξέρω την λέξη. Ο Ίαν Στρατής δεν ενοχλήθηκε, αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είπε "ψηφίστε μας". Είναι πολύ κύριος», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Και εξήγησε: «Ήταν πρόστυχο όχι προς το πρόσωπο μου. Άρχισε με τα metoo ως ο σταυροφόρος των metoo να με λέει εμένα βιαστή και αρχίζουν να βρίζουν όλοι την κυρία Λιόλιου, η οποία μια βδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν στο σπίτι της, γιατί δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου. Αυτά εγώ θεωρώ πως είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Δεν πρέπει να το πιάνεις στο στόμα σου. Αυτό βοηθάει μόνο, δε μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα».