GNTM 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε ένα βήμα πριν τον τελικό - Τον είχαμε για νικητή!

Αδιανόητη ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε ένα βήμα πριν τον τελικό - Τον είχαμε για νικητή!

Η πρώτη αποψινή δοκιμασία του GNTM 3 που καθόρισε τους 3 παίκτες που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό μόλις έφτασε στο τέλος της και οι κριτές ανακοίνωσαν τον παίκτη που θα αποχαιρετήσει το παιχνίδι.

Οι φιναλίστ ήταν η Παρασκευή, ο Ηρακλής, ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο οι οποίοι, έπειτα από την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά, κλήθηκαν να κάνουν το πιο εντυπωσιακό catwalk με το αποτέλεσμα να μαγεύει τους κριτές.

Ωστόσο, μόνο 3 φιναλίστ θα διεκδικήσουν το έπαθλο και την νίκη και αυτοί είναι η Παρασκευή, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής με τον Αιμιλιάνο δυστυχώς να φτάνει στην πηγή αλλά να μην πίνει νερό. Δείτε εδώ, ωστόσο, την συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού για το τέλος του GNTM 3.

GNTM 3: Η ατάκα «φωτιά» του Αντωνόπουλου για την Ρασέλ

Πριν από λίγο ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 με τους 4 φιναλίστ να βρίσκονται μια ανάσα πριν την ανάδειξη του νικητή. Στο σημερινό catwalk, οι διαγωνιζόμενοι είχαν για παρέα όλους τους πρώην παίκτες του παιχνιδιού. Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος μετά από καιρό συνάντησε την Ρασέλ και δεν δίστασε να πετάξει πάλι την ατάκα του.

Ο “τυροκόμος” του παιχνιδιού λίγο πριν βγει στην πασαρέλα μίλησε στην κάμερα και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συμπάθεια του, την Ρασέλ.

Ο Παναγιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Μου έλειψε πάρα πολύ η Ρασέλ» ξεσπώντας σε απίστευτα γέλια.

Η Ρασέλ μίλησε εξίσου λίγο μετά στην κάμερα και είπε: «Καταρχάς εγώ παιδιά όταν έφυγα το είχα πει “I will be back” γιατί τέτοιο model material που είμαι γιατί άλλωστε να μην είμαι back. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ”.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο τέλος της πασαρέλας, ένας από τους 4 φιναλίστ θα αποχαιρετήσει το GNTM 3 ενώ ο νικητής θα αναδειχθεί με αυτόν τον τρόπο.