Ναταλία Γερμανού: «Είχα στενοχωρηθεί πολύ με τον Πάνο Κατσαρίδη, όντως δεν προέκυψε αυτή η συνεργασία»

Όσα είπε για τις αλλαγές στο «Καλύτερα δεν γίνεται»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εκπομπή, Fay’s Time, και τη Σοφία Ραφτοπούλου. Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τις αλλαγές που έρχονται στο «Καλύτερα δεν γίνεται», αλλά και για τα πρόσφατα λεγόμενα του Πάνου Κατσαρίδη.

«Συνεχίζουμε κανονικά πρώτα ο Θεός. Ίσως υπάρξει κάποια διαφοροποίηση μπροστά, θα το δούμε αυτό, δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα. Σίγουρα θα υπάρξουν και πολλές αλλαγές στη θεματολογία και στο περιεχόμενο, αλλά και ένα extreme makeover στα σκηνικά, στο πλατό και στους τίτλους. Θα αλλάξουμε πολλά», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Δεν αποκλείεται να αλλάξουν ορισμένες στήλες, με τις μεγαλύτερες σταθερές να είναι οι συνεντεύξεις, καθώς και το σχόλιο επάνω στην επικαιρότητα. Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού τόνισε πως: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις εκλογές, όπως καταλαβαίνετε, γιατί έχουμε έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή. Όλα είναι σε αναμονή».

Δείτε επίσης: «Δεν με συμπαθεί καθόλου η Ναταλία Γερμανού, δεν μου μιλάει! Δεν θα μου ερχόταν ποτέ πρόταση από εκείνη», αποκαλύπτει δημοσιογράφος του MEGA

Η Ναταλία Γερμανού για τον Πάνο Κατσαρίδη

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος την ρώτησε για δηλώσεις του Πάνου Κατσαρίδη το πρωί της Κυριακής, που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Δεν θα μου ερχόταν ποτέ πρόταση από τη Ναταλία Γερμανού, δεν μου μιλάει, δεν με συμπαθεί καθόλου. Πριν από 5-6 χρόνια ήταν να συνεργαστούμε στο θέατρο (σ.σ. για ένα έργο για τον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό) και δεν προέκυψε. Από τότε νομίζω ότι μου κρατάει κακία».

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Όντως ήταν να συνεργαστούμε στο θέατρο Παλλάς με τον Πάνο Κατσαρίδη, όντως δεν προέκυψε αυτή η συνεργασία, όντως είχα στενοχωρηθεί πολύ αλλά από αυτό μέχρι το να μην του μιλάω απέχει μακράν. Εγώ είμαι άνθρωπος που μπορεί σήμερα να τσαντιστώ με κάποιον, αλλά αύριο θα το ξεχάσω. Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω μέσα μου κακίες και τοξικότητες. Αυτά τα διώχνω από μέσα μου. Οπότε δεν ισχύει αυτό. Ισχύει ότι ήταν να συνεργαστούμε, δεν προέκυψε. Τότε στενοχωρήθηκα και μετά μου πέρασε».